Ο εποικοδομητικός διάλογος και η ομοφωνία χαρακτήρισαν τη συνεδρίαση του 25μελούς Δ.Σ. της ΠΟΚΚ

 

Σε πλήρη απαρτία πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του 25μελούς Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΟΚΚ την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018 στα γραφεία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου στη Θεσσαλονίκη.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της συνεδρίασης επικράτησε γόνιμος και εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ των μελών της Ομοσπονδίας και ελήφθησαν ομόφωνα αποφάσεις για τα εξής:

  1. Αφού αναλύθηκε η οικονομική κατάσταση της ΠΟΚΚ ελήφθησαν αποφάσεις σχετικά με τις υποχρεώσεις των μελών της Ομοσπονδίας.
  2. Συζητήθηκε η πρόταση του Σωματείου Σερρών για έντυπη διαφημιστική προβολή των μελών υπό την αιγίδα της ΠΟΚΚ με γνώμονα την ενημέρωση του καταναλωτή.
  3. Αντηλλάγησαν απόψεις και τέθηκαν προτάσεις για τις επαγγελματικές σχολές κρέατος.
  4. Ενημερώθηκε το Σώμα για τις κινήσεις και τους περαιτέρω χειρισμούς της Ομοσπονδίας γύρω από το φλέγον ζήτημα της αναγραφής προέλευσης στην ταμειακή.
  5. Πραγματοποιήθηκε εκτενής αναφορά για τη συμμετοχή της ΠΟΚΚ στην έκθεση MEAT & GRILL DAYS, 10-12 Νοεμβρίου 2018, στο Metropolitan Expo και αποφασίστηκε η συγκρότηση επιτροπής η οποία και θα συντονίσει το σύνολο των ενεργειών της.
  6. Τέλος, παρουσιάστηκε το πρόγραμμα Κατάρτισης και Πιστοποίησης Γνώσεων και Δεξιοτήτων Εργαζομένων στον ιδιωτικό τομέα, όπου με ψηφοφορία και απόλυτη πλειοψηφία επελέγη η συμμετοχή των μελών της ΠΟΚΚ σε αυτό.

Η ΠΟΚΚ ευχαριστεί θερμά τους παρευρεθέντες για το απαράμιλλο πνεύμα συνεργασίας και αλληλεγγύης που επικράτησε καθώς και το Σωματείο Κρεοπωλών Θεσσαλονίκης για την άψογη οργάνωση του Συνεδρίου και τη φιλοξενία και έχουν τις θερμές ευχαριστίες μας.

Από τη διοίκηση,

Ο πρόεδρος, Σταύρος Πέρρος

Ο γεν. γραμματέας, Σάββας Κεσίδης

You might also like