Η MEAT & GRILL DAYS υποδέχεται την 1η Πανελλήνια συνάντηση των Ελλήνων Κρεοτεχνών την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

 

Μια ιδιαίτερα σημαντική συνάντηση για τους Έλληνες Κρεοτέχνες θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της 6ης έκθεσης MEAT & GRILL DAYS. Για πρώτη φορά όλα τα μέλη της ομάδας, από όλα τα μέρη της Ελλάδος θα συγκεντρωθούν στο Metropolitan Expo στο πλαίσιο της 1ης επίσημης Πανελλήνιας συνάντησης τους την Κυριακή 11 Νοεμβρίου, στο χώρο συνεδριάσεων της αίθουσας 2 (hall 2) με ώρα διεξαγωγής 17.00 – 19.00.

Η ιδιαίτερη αυτή συνάντηση, που “επισημοποιεί και δένει” ακόμη περισσότερο τους δραστήριους Έλληνες Κρεοτέχνες,  έρχεται ως συνέχεια στις τέσσερις συναντήσεις που έχουν γίνει ήδη στην Αττική και στη Βόρεια Ελλάδα. Στόχος είναι να επισφραγίσει και να συσφίξει ακόμη περισσότερο τις σχέσεις και τη δυναμική των μελών της, τα οποία θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία να βρεθούν όλα μαζί για πρώτη φορά σε πανελλαδικό επίπεδο, να συζητήσουν τα θέματα που τα απασχολούν και να καθορίσουν τα επόμενα βήματά τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι επίσης στο πλαίσιο της MEAT & GRILL DAYS το Σάββατο 10 Νοεμβρίου και ώρες 16.30 – 19.00 η Ομάδα επιδείξεων των Ελλήνων Κρεοτεχνών θα παρουσιάσει στο χώρο εκδηλώσεων της αίθουσας 2 (hall 2) επαγγελματική επίδειξη νέων, ειδικών κοπών, δημιουργίας παρασκευασμάτων και προβολής βιτρίνας.

 

You might also like