Η Creta Farms προμηθεύτηκε από τη SIVVAS AE, τη μηχανή κοπής σε φέτες Weber GmbH/Textor TS-700

 

Η εταιρεία SIVVAS AE, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Γερμανικού οίκου κατασκευής μηχανών κοπής αλλαντικών και τυριών σε φέτες Weber GmbH παρουσιάζει τη σειρά μηχανών της εταιρείας Textor Maschinenbau GmbH. Οι μηχανές TS700 είναι απλές στην χρήση και παρέχουν ευκολία στον καθαρισμό τους. Με δυνατότητα μεγάλου όγκου παραγωγής σε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων για παραγωγή μερίδων σταθερού βάρους σε διάφορες μορφές και σχέδια. Η μηχανή TS700 θα βοηθήσει στην αύξηση της παραγωγής με παράλληλη μείωση των απωλειών.

 

 

Για τους παραπάνω λόγους η εταιρεία Creta Farms AE εμπιστεύθηκε τον πιστό συνεργάτη της, την Weber GmbH & Textor GmbH και την SIVVAS AE και εγκατέστησε νέα γραμμή παραγωγής συσκευασιών μπέικον με δυνατότητα κοπής έως και 2,00 τόνους ανά ώρα. 

 

 

Η μηχανή έχει δυνατότητα κοπής με έως και 1500 κοπές/λεπτό σε πλάτος 450mm (παράθυρο κοπής) με αυτόματη φόρτωση. Ο οίκος Weber GmbH πρωτοπόρος πάντα στον τομέα της κοπής αλλαντικών έχει καταφέρει χρόνο φόρτωσης από την μία παρτίδα στην επόμενη σε λιγότερο από 6 δευτερόλεπτα εκτοξεύοντας έτσι την δυναμικότητα της μηχανής.  Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι στην τελευταία διεθνή έκθεση Anuga Food Tec 2018 η Weber GmbH ακούγοντας τις ανάγκες τις αγοράς για ολοκληρωμένες λύσεις κοπής και συσκευασίας, ανέπτυξε και παρουσίασε τις θερμοφορμαριστικές μηχανές συσκευασίας Weber VMAX οι οποίες ενσωματώνονται πλήρως στην μηχανή κοπής. Με τον τρόπο αυτό υπάρχει πλέον δυνατότητα παράδοσης ολοκληρωμένων γραμμών κοπής και συσκευασίας από τον πλέον αξιόπιστο συνεργάτη.

You might also like