Η διατροφική αξία & η διαχείριση του κρέατος ελληνικού μαύρου χοίρου της Φάρμας Λαφιωτάκη θα παρουσιαστούν σε εκδήλωση στις 12 Δεκεμβρίου

Το εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης κρέας του ελληνικού μαύρου χοίρου της Φάρμας Λαφιωτάκη θα παρουσιαστεί σε επαγγελματίες κρεοπώλες, σεφ και ερασιτέχνες μάγειρες μέσω μιας μοναδικής εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου, από την σεφ κ. Μυρσίνη Λαμπράκη, στο Mirsini Cookings Studio (Παπαφλέσσα 56, Νέα Ερυθραία) στις 18:00.

Θεματικές ενότητες

Διαχείριση

Κοπές

Ειδικοί τρόποι μαγειρέματος (για επαγγελματίες & ιδιώτες)

Ειδικοί τρόποι ψησίματος

Γευσιγνωσία

Θα γίνει μια λεπτομερής ανάλυση τόσο για τη διατροφική αξία του μαύρου χοίρου και τους λόγους που πρέπει να εντάξουμε το κρέας του στη διατροφή μας όσο και για την διαχείρισή του. Απευθύνεται σε επαγγελματίες που θέλουν να είναι πάντα ενημερωμένοι και να προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες και προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας στους πελάτες τους.

Φάρμα Λαφιωτάκη

Η Φάρμα Λαφιωτάκη εκτρέφει σε ιδιόκτητη έκταση 120 στρεμμάτων 100% Ελληνικό εγχώριο μαύρο χοίρο σπάνιας ελληνικής φυλής πιστοποιημένο από το Κέντρο γενετικής βελτίωσης ζώων Αθήνας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Η φάρμα βρίσκεται σε υψόμετρο 750 μ, κοντά στην λίμνη Τριχωνίδα και αποτελεί το ιδανικό περιβάλλον εκτροφής του μαύρου χοίρου. Οι συνθήκες ανάπτυξης των ελληνικών μαύρων χοίρων είναι άψογες και το αποτέλεσμα είναι ένα κρέας εξαιρετικής ποιότητας, υψηλής θρεπτικής αξίας και μοναδικής νοστιμιάς.

Για να δηλώσετε συμμετοχή στην εκδήλωση  τηλ. 210 6148684

Για περισσότερες πληροφορίες:

Φάρμα Λαφιωτάκη

Τηλ. 22910 72205, 6944169075

email: [email protected]

site: www.farmalafiotaki.com

skype: Farmalafiota

You might also like