PREPAC ΑΕΒΕ: Μηχανές επικάλυψης σκαφιδίων με φιλμ και  συσκευασία  skin pack

Η PROSEAL Αγγλίας διαθέτει την πληρέστερη γκάμα μηχανών επικάλυψης σκαφιδίων στον τομέα των lidding machines παγκοσμίως. Η PREPAC ΑΕΒΕ είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας των μηχανών PROSEAL στην Ελλάδα και ήδη έχει στο ενεργητικό της αρκετές επιτυχημένες εγκαταστάσεις.

Η γκάμα των μηχανών της PROSEAL αποτελείται από 14 μοντέλα διαφόρων μεγεθών με παραγωγική ικανότητα από 4 έως 200 πακέτα το λεπτό.

Για τα μηχανήματα της PROSEAL υπάρχει και η δυνατότητα ενοικίασής τους, ανάλογα με τις δυνατότητες και τη φυσιογνωμία του κάθε πελάτη.

Στον πυρήνα του σχεδιασμού των μηχανημάτων υπάρχει η ευελιξία της παραγωγικής λειτουργίας κάθε τύπου θερμοκόλλησης πάνω σε σκαφίδιο, δηλ. MAP, VMAP, Skin, Skin Plus ή Skin Deep.

Κάθε μια από αυτές τις λειτουργίες μπορεί να εγκατασταθεί στο μηχάνημα εξ αρχής ή να προστεθεί αργότερα ή ακόμη και να αφαιρεθεί.

Αυτή η ευελιξία παρέχει στον χρήστη τη σιγουριά πως, όποια κι αν είναι η μορφή συσκευασίας που θα απαιτηθεί,  θα έχει στα χέρια του το καταλληλότερο μηχάνημα για να αντιμετωπίσει τις ανάγκες και τις προκλήσεις του μέλλοντος.

Οι μηχανές είναι κατάλληλες για συσκευασίες σε τροποποιημένη ατμόσφαιρα (MAP, VMAP) για κρέας, γαλακτοκομικά, ψάρια, φρούτα, κλπ.

Η PREPAC, εκτός από τις μηχανές PROSEAL, διαθέτει και σκαφίδια πάσης φύσεως, καθώς και φιλμ επικάλυψης.

Η θυγατρική εταιρεία της PREPAC, η ΜΑΚ ΠΑΚ ΑΕΒΕ διαθέτει εργοστάσιο παραγωγής σκαφιδίων από ΡΕΤ και ΡΡ, στη ΒΙ.ΠΕ. Καβάλας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες:

PREPAC AEBE ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ

Τηλ.: 210 5550226

Site: www.prepac.gr

You might also like