Το MEAT PLACE ανεβαίνει Θεσσαλονίκη και συμμετέχει στη Detrop

Η εταιρεία o.mind creatives και τα περιοδικά της συμμετέχουν σε όλα τα μεγάλα και σημαντικά εκθεσιακά γεγονότα. Μετά την 11η Zootechnia «ανεβαίνει» και πάλι στη Θεσσαλονίκη με αφορμή την 28η Διεθνή έκθεση Τροφίμων και Ποτών Detrop στην οποία συμμετέχει ως εκθέτης.

Θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως και τις 4 Μαρτίου 2019 στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και διοργανώνεται από τη Helexpo. Μαζί της, όπως πάντα, διοργανώνεται και η 7η Διεθνής έκθεση οίνου Oenos.

Το περιοδικό MEAT PLACE, που είναι και χορηγός επικοινωνίας της διοργάνωσης, είναι έτοιμο να υποδεχτεί στο περίπτερο 13, stand Β26 όλους τους επισκέπτες που δραστηριοποιούνται στον τομέα των τροφίμων – αλλά και όχι μόνο – και να τους ενημερώσει για τις δράσεις του, για τη συμμετοχή του στη διεθνή έκθεση IFFA τον προσεχή Μάιο, καθώς και για τη διοργάνωση της 7ης διεθνούς έκθεσης MEAT & GRILL DAYS, που θα πραγματοποιηθεί το Νοέμβριο του 2020 από την o.mind creatives.

Tα στελέχη του περιοδικού MEAT PLACE, της πλέον έγκυρης πηγής ενημέρωσης για την αγορά κρέατος, θα είναι στη διάθεση των επισκεπτών της Detrop με στόχο να κοινοποιήσουν το έργο τους στο ευρύτερο κοινό, να αφουγκραστούν τις ανάγκες της αγοράς και να επικοινωνήσουν με όλους όσοι δραστηριοποιούνται στους τομείς των τροφίμων και της επεξεργασίας τους.

 

You might also like