Τα θέματα που θα συζητηθούν στη Γ.Σ. του Σωματείου Κρεοπωλών Ν. Θεσσαλονίκης στις 10 Απριλίου

Η Τακτική Γενική Συνέλευση του Σωματείου Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019, στις 17:30 στην αίθουσα Συνελεύσεων της Κεντρικής Κρεαταγοράς Θεσσαλονίκης. Στο κάλεσμα της διοίκησης προς τα μέλη της αναφέρονται τα εξής:

Αγαπητές Συναδέλφισσες, Αγαπητοί Συνάδελφοι,

καλείστε στη Τακτική Γενική Συνέλευση του Σωματείου Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης στις 27 Μαρτίου 2019 ημέρα Τετάρτη και ώρα 17:30 στα γραφεία του Σωματείου στην Κεντρική Κρεαταγορά Θεσσαλονίκης με τα παρακάτω θέματα ημερησίας διάταξης:

1) Εκλογή Προεδρείου Γενικής Συνέλευσης

2) Οικονομικός απολογισμός, έγκριση ισολογισμού και απαλλαγή Διοίκησης

3) Απολογισμός Πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου

4) Ενημέρωση για την εφαρμογή της ηλεκτρονικής πλατφόρμας των ζωικών υποπροϊόντων από την Διεύθυνση Κτηνιατρικής Μ.Ε. Θεσ/νίκης

5) Λαχειοφόρος κλήρωση για το Πάσχα

6) Κινήσεις εξωστρέφειας-εσωστρέφειας του Σωματείου

7) Κλήρωση ζυγιστικής μηχανής για τα παρόντα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη του Σωματείου

8) Ανακοινώσεις-Προτάσεις

Σε περίπτωση μη απαρτίας η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την επόμενη Τετάρτη 3 Απριλίου 2019 την ίδια ώρα στο ίδιο μέρος και με τα ίδια θέματα ημερησίας διάταξης.

Σε περίπτωση και πάλι μη απαρτίας καταληκτική ημερομηνία της Συνέλευσης θα είναι η Τετάρτη 10 Απριλίου 2019 στις 17:30 στην αίθουσα Συνελεύσεων της Κεντρικής Κρεαταγοράς Θεσσαλονίκης, με τα ίδια θέματα, ανεξάρτητα με τον αριθμό των παρόντων μελών.

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την πρακτική που επικρατεί μέχρι σήμερα για διευκόλυνση και αποφυγή ταλαιπωρίας των μελών, οι αποφάσεις λαμβάνονται σε κάθε περίπτωση το αργότερο στην τρίτη σύγκλιση στις 10/04/2019.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

 Ο Πρόεδρος, Κεσίδης Σάββας

Ο Γεν. Γραμματέας, Μπαλαμπανίδης Νικόλαος

You might also like