To Warehouse Project επέλεξε και στα 3 καταστήματά του τις εφαρμογές PRISMA Win

Με 3 καταστήματα σε Εξάρχεια, Σύνταγμα και Καλλιθέα (ΚΠΙΣΝ) και με ένα κελάρι που εξυπηρετεί την τροφοδοσία των καταστημάτων αυτών, αλλά ταυτόχρονα κάνει και χονδρικές πωλήσεις, τo Warehouse Project επέλεξε για την οργάνωση των δραστηριοτήτων του τις λύσεις μηχανογράφησης PRISMA Win της Megasoft.

Για τον συνολικό έλεγχο και των 3 καταστημάτων, την παρακολούθηση του ταμείου, των σερβιτόρων, των αιθουσών, του τζίρου ανά κατάστημα και των αποθεμάτων επιλέχθηκε η λύση PRISMA Win Restaurant-cafe. Ποια τραπέζια εξυπηρετούνται; Ποια αναμένουν τις παραγγελίες τους; Ποια περιμένουν την έκδοση της απόδειξης και για ποια τραπέζια εκκρεμεί η είσπραξη; Ο υπεύθυνος βάρδιας έχει τις απαντήσεις κυριολεκτικά με μια ματιά στο σύστημα POS με την οθόνη αφής όπου έχει εγκατασταθεί η εφαρμογή. Παράλληλα, οι παραγγελίες στέλνονται με ταχύτητα απευθείας από τη φορητή συσκευή του σερβιτόρου όπου έχει εγκατασταθεί η εφαρμογή PRISMA Win Mobile (Android) στα πόστα παρασκευής (κουζίνα, μπουφές, μπαρ κτλ), χωρίς λάθη και καθυστερήσεις.

Για τη διαχείριση της πλούσιας κάβας η οποία προμηθεύει τα 3 καταστήματα της αλυσίδας και των χονδρικών πωλήσεων σε ποτά, επιλέχθηκε η εφαρμογή PRISMA Win Maximum, που ελέγχει το εμπορικό κύκλωμα, από τις παραγγελίες και τις αγορές έως την ενδοδιακίνηση και την πώληση. Με την υιοθέτηση των λύσεων PRISMA Win της Megasoft για την Εστίαση, οι επιχειρηματίες είδαν σημαντική αύξηση της παραγωγικότητας του προσωπικού, γρήγορη εξυπηρέτηση των πελατών χωρίς λάθη, αυτοματοποίησαν όλες τις διαδικασίες τους και λαμβάνουν πολύτιμη και σφαιρική πληροφόρηση από όλους τους τομείς της επιχείρησης.

Την υλοποίηση του έργου, καθώς και όλη τη μηχανογραφική υποστήριξη όλου του project ανέλαβε η Exabit, εξουσιοδοτημένος και πιστοποιημένος συνεργάτης της Megasoft.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Megasoft AE

T: 210 3416900

M: 6936589563

Ε-mail: [email protected]

http://www.megasoft.gr​

 

 

 

You might also like