Η BIZERBA συμμετέχει στην IFFA και σας προσφέρει το εισιτήριο σας  

«Explore connected fresh solutions» είναι το μότο της Bizerba στη φετινή IFFA, που θα πραγματοποιηθεί στη Φρανγκφούρτη. Θα τη βρείτε στο Hall 11.1, Booth A11 από τις 4 έως και τις 9 Μαΐου 2019.

Στο μήνυμα –  πρόσκληση προς όλους τους συνεργάτες της αναφέρεται σε όλες τις νέες τεχνολογίες που θα παρουσιάσει στην έκθεση και τους δίνει τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν έγκαιρα την πρόσκληση και το δωρεάν εισιτήριο τους.

Αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Αγαπητέ συνεργάτη,

Ανακαλύψτε στην IFFA πως η Bizerba μπορεί να κάνει τις διαδικασίες στην επιχείρηση σας ακόμα πιο αποτελεσματικές, ασφαλείς και οικονομικές, με τις ολοκληρωμένες έξυπνες λύσεις για την επεξεργασία των τροφίμων και για τη βιομηχανία του κρέατος. Η ολιστική προσέγγιση περιλαμβάνει το σχεδιασμό εξοπλισμού, λογισμικού, υπηρεσιών και χρηματοδότησης.

Ανακαλύψτε τις ευκαιρίες σας στις καινοτομίες Bizerba:

  • From Online to Offline

Εύκολη διαχείριση των παραγγελιών συνδυάζοντας αποτελεσματικά τις OnLine αγορές με τα φυσικά καταστήματα.

  • Process Optimization

Λύσεις που βελτιώνουν τις διαδικασίες και το όφελος της επιχείρησης σας. Ελαχιστοποιήστε τη φύρα. Αυτοματοποιήστε τις διαδικασίες για τα μη συσκευασμένα προϊόντα. Βεβαιωθείτε ότι τα συσκευασμένα έχουν τη σωστή σήμανση.

  • Management, Monitoring & Service 4.0

Η λύση για τις διαδικασίες συμμόρφωσης και ελέγχου της εταιρείας σας. Αναβαθμισμένη υποστήριξη με επιπλέον υπηρεσίες που εξασφαλίζει βελτίωση της παραγωγικής διαδικασίας χωρίς απρόοπτα. Αυξήστε τα κέρδη σας ελαχιστοποιώντας τις απώλειες.

Ανυπομονούμε να σας δούμε από κοντά»!

Εξασφαλίστε την πρόσκλησή σας πατώντας ΕΔΩ

 

 

 

 

You might also like