Ψυχογιός Πρόοδος Τεχνική: Επιτυχημένη παρουσίαση των καινοτόμων κατασκευών της στην IFFA 2019

Η εταιρία ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΠΡΟΟΔΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ έλαβε μέρος στην Διεθνή Έκθεση για την βιομηχανία κρέατος IFFA 2019 που έλαβε χώρα στο εκθεσιακό κέντρο της Φρανκφούρτης στην Γερμανία από τις 4 έως τις 9 Μαΐου.

Εκεί η εταιρία είχε τη δυνατότητα να προωθήσει κάποιες από τις μηχανές επεξεργασίας κρέατος που κατασκευάζει και προμηθεύει την αγορά τις τελευταίες δεκαετίες.

 

 

Γνωστοί στην ελληνική αγορά για την συνέπεια, την αξιοπιστία και την ποιότητα των προϊόντων της η ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΠΡΟΟΔΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ, μέσω της συμμετοχής της στην  έκθεση IFFA είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τις κατασκευές και κάποιες από τις καινοτομίες της στις ξένες αγορές, ώστε να έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τόσο τα ίδια τα μηχανήματα επεξεργασίας, όσο και να πληροφορηθούν και για τα προϊόντα κρέατος που καταναλώνονται στην Ελλάδα.

 

 

Κάποια από τα μηχανήματα που φιλοξενήθηκαν στην έκθεση ήταν οι αυτόματες σουβλακομηχανές, η σουβλακομηχανή για σουβλάκι τύπου χειροποίητου για την οποία η εταιρία έχει στην κατοχή της δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, η μηχανή παραγωγής κεμπάπ και μπιφτεκιών, καθώς επίσης η ξελαρδιάστρα χειρός και η mini βαρέλα μάλαξης χωρητικότητας 100 λίτρων με λειτουργία κενού.

ΨΥΧΟΓΙΟΣ ΠΡΟΟΔΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ

Website: www.vpsi.gr
E-mail: [email protected]
Τηλ.: 210 5577930

 

You might also like