Πλαστικά ταμπελιδια σήμανσης κοτόπουλου από την ΑΛΦΑ ΔΕΛΤΑ Α.Ε.

Τα πλαστικά ταμπελιδια σήμανσης κοτόπουλου και ψαριού, στην χώρα μας, είναι συνώνυμα με την ΑΛΦΑ ΔΕΛΤΑ Α.Ε., καθώς τα τελευταία 30 και πλέον χρόνια προμηθεύει το μεγαλύτερο μέρος της αγοράς, όντας αποκλειστικός αντιπρόσωπος του ιταλικού οίκου ITASYSTEM.
Η εταιρία ΙΤΑ παρακολουθώντας τις αλλαγές στις καταναλωτικές συνήθειες, καθώς και του σύγχρονου τρόπου ζωής, με όλο και περισσότερους καταναλωτές να στρέφονται στα έτοιμα γεύματα και θέλοντας να απαλείψει την αβεβαιότητα της προέλευσης και της ποιότητας, προτείνει στην ελληνική αγορά ταμπελιδια σήμανσης από αλουμίνιο.
Τα νέα ταμπελίδια, τοποθετούνται στα κοτόπουλα σούβλας, αντέχουν μέχρι τους 250 βαθμούς Κελσίου, είναι κατασκευασμένα από υλικό 100% εγκεκριμένο για τρόφιμα, παραμένουν αναλλοίωτα κατά το ψήσιμο του κοτόπουλου και πιστοποιούν την εταιρία παραγωγής του η οποία τα ακολουθεί μέχρι το πιάτο του καταναλωτή.
Πέρα από την διασφάλιση του καταναλωτή, τα νέα ταμπελίδια, δίνουν στον παραγωγό την δυνατότητα να διασφαλίζει την αναγνωρισιμότητα και την ταυτότητα των προϊόντων του σε μια αγορά που έχει κυριευθεί από ανώνυμα προϊόντα.
Η ΑΛΦΑ ΔΕΛΤΑ Α.Ε., στο πλαίσιο της μακροχρόνιας συνεργασίας της, με άλλες εταιρίες του κλάδου, έχει ήδη ολοκληρώσει τον σχεδιασμό και ξεκίνησε την παραγωγή ταμπελιδιων από αλουμίνιο, όπως γίνεται και στο εξωτερικό και που σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσουν στην αγορά τα πρώτα κοτόπουλα με σήμανση προέλευσης.
Παράλληλα τα μηνύματα που δέχεται η εταιρία από δειγματισμούς που πραγματοποίησε, είναι πολύ ενθαρρυντικά κι έτσι αναμένεται πολύ σύντομα και άλλες εταιρείες άλλων κλάδων να ακολουθήσουν το παράδειγμα της, που καθώς φαίνεται δίνει λύση σε ένα πρόβλημα που όλοι παρατηρούσαν αλλά δεν μπορούσαν να λύσουν.

You might also like