Την πίτα για το νέο έτος έκοψαν «Οι Ταξιάρχες»

Ένωση Κρεοπωλών Αθήνας-Αττικής «Οι Ταξιάρχες»

Τη βασιλόπιτα της έκοψε η Διοίκηση της Ένωσης Κρεοπωλών Αθήνας-Αττικής «Οι Ταξιάρχες» το απόγευμα της Τετάρτης 15 Ιανουαρίου 2020 στα γραφεία της Ένωσης στο κέντρο της Αθήνας.

 


Η κοπή της παραδοσιακής πίτας έγινε σ’ ένα πολύ ζεστό κλίμα παρουσία σύσσωμου του Διοικητικού Συμβουλίου. Ο κ. Βασίλης Ντεληφιλιππίδης πρόεδρος των «Ταξιαρχών», αφού ευχήθηκε σε όλα τα μέλη της Ένωσης να έχουν μια καλή χρονιά με υγεία και πολλή δουλειά, έκοψε τη βασιλόπιτα, ονοματίζοντας και μοιράζοντας τα κομμάτια, με το φλουρί να πέφτει φέτος στον αντιπρόεδρο κ. Γιώργο Σκαρπαθάκη.

 

 

Νωρίτερα είχε προηγηθεί η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου με τα θέματα της ημερησίας διάταξης. Σε αυτήν, έγιναν γνωστές και οι δύο επόμενες εκδηλώσεις της Ένωσης: Η ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί ο ετήσιος χορός των «Ταξιαρχών», το Σάββατο 14 Μαρτίου, στο μουσικό μεζεδοπωλείο «Ζεύκιν», με χορηγό επικοινωνίας το περιοδικό MEAT PLACE και την πραγματοποίηση της «2ης Ημερίδας για το Κρέας» την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στο ξενοδοχείο Atheneaum στη Λ. Συγγρού, το πρωί.

You might also like