Επιτυχημένη η παρουσία της ΤΣΙΑΝΑΒΑΣ Β. Α.Β.Ε.E. στην «Detrop Boutique» 2020

Με μια καθ’ όλα επιτυχημένη παρουσία ολοκλήρωσε τη συμμετοχή της στην 29η Διεθνή Έκθεση τροφίμων και ποτών μηχανημάτων εξοπλισμού και συσκευασίας «Detrop Boutique» 2020, η Αλλαντοποιεία Καρδίτσας ΤΣΙΑΝΑΒΑΣ Β. Α.Β.Ε.E. που πραγματοποιήθηκε από τις 22 έως τις 24 Φεβρουαρίου 2020 στο Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό κέντρο Θεσσαλονίκης.

 

 

Εκεί, η ΤΣΙΑΝΑΒΑΣ Β. Α.Β.Ε.E. είχε τη δυνατότητα να παρουσιάσει τα εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα της, πραγματοποιώντας εποικοδομητικές συναντήσεις με τους εμπορικούς επισκέπτες, ερχόμενοι σε επαφή με δεκάδες Έλληνες και ξένους αγοραστές, με τους οποίους και έκλεισαν σημαντικές συνεργασίες.

«Συνεχίζουμε με συντονισμένες δράσεις εξωστρέφειας όπως αυτή να προβάλλουμε σε νέες αγορές, εγχώριες και ξένες, τα εκλεκτά και μοναδικά προϊόντα που παράγουμε στην περιοχή μας. Προσπαθούμε δηλαδή, με στοχευμένες πρωτοβουλίες, να θέσουμε τις βάσεις για την καλύτερη δυνατή ανάδειξή τους τόσο στην εγχώρια αγορά, όσο και στις δυναμικές αγορές του εξωτερικού», δήλωσε στο MEAT PLACE ο κ. Ελευθέριος Τσιανάβας.

 

You might also like