#ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ – Η O.MIND ενεργά δίπλα στις αγορές που υποστηρίζει

Η εταιρεία Ο. MIND CREATIVES, η οποία εκδίδει τα κλαδικά/επιχειρηματικά περιοδικά Supply Chain & Logistics, Meat Place, Grill Magazine και Dairy News, με σεβασμό προς την υγεία και ασφάλεια των εργαζομένων και των πελατών της, ήδη από την Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020 υιοθετεί  προληπτικά μέτρα  και ακολουθεί τις υποδείξεις της ελληνικής κυβέρνησης για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού COVID-19.

Στο πλαίσιο αυτό, σταδιακά κι εντός της εβδομάδας, οι εργαζόμενοι της εταιρείας θα έχουν τη δυνατότητα να  εργάζονται από τις οικίες τους  μέσω τηλεργασίας, ενώ εργαζόμενοι που έχουν ανήλικα παιδιά έχουν ήδη κάνει χρήση της άδειας ειδικού σκοπού.

Τα τεύχη των περιοδικών της εταιρείας που έχει προβλεφθεί να εκδοθούν εντός του Μαρτίου και του Απριλίου, αναμένεται να κυκλοφορήσουν κανονικά. Μπορείτε να επικοινωνείτε με τη σύνταξη, τις πωλήσεις, τη γραμματεία και τη διοίκηση της εταιρείας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Αυτές τις δύσκολες ώρες για τους κατοίκους της Ελλάδας, με τις παραγωγικές δυνάμεις και τις βιομηχανίες τροφίμων να καταβάλλουν κάτω από αντίξοες συνθήκες προσπάθεια ώστε να κρατηθεί λειτουργική η παραγωγική και η εφοδιαστική αλυσίδα και η αγορά να μην έχει ελλείψεις, με τα κρεοπωλεία στην πρώτη γραμμή να παραμένουν ανοιχτά για την εξυπηρέτηση των πελατών τους, το Meat Place συμβάλει ενεργά στην στήριξη αυτής της προσπάθειας, ώστε να ξεπεραστεί για όλους με επιτυχία η τωρινή πανδημία και σύντομα πάλι, όλοι μαζί, να επιστρέψουμε σε μια καλύτερη κανονικότητα.

Οι άνθρωποι της Ο. MIND CREATIVES

You might also like