ΑΛΦΑ ΔΕΛΤΑ Α.Ε.: Νέοι τρόποι επικοινωνίας για κάθε ενδιαφερόμενο

Η απαγόρευση της κυκλοφορίας, δημιούργησε την ανάγκη εξεύρεσης εναλλακτικών τρόπων επικοινωνίας για την ΑΛΦΑ ΔΕΛΤΑ Α.Ε. Αδυνατώντας πλέον η εταιρεία να εκτελέσει το πλάνο επισκέψεων των στελεχών της, τόσο στους πελάτες με ανοιχτά project, όσο  και στο πλαίσιο της ενημέρωσης -που έχει σαν βάση της την επαφή με τους συνεργάτες και επίκεντρο τις ανάγκες τους- προχώρησε σε άμεσες δράσεις.

Από την πρώτη κιόλας εβδομάδα ενημέρωσε το σύνολο των συνεργατών της για τους τρόπους με τους οποίους μπορούν να επικοινωνήσουν με το σύνολο των στελεχών της. Οι τηλεδιασκέψεις έγιναν καθημερινή συνήθεια και η χρήση των σύγχρονων ηλεκτρονικών μέσων έγιναν «όχημα» το οποίο εκμηδένισε τις αποστάσεις.
Πάντα έχοντας σαν προτεραιότητα την ανθρώπινη και προσωπική επαφή δημιουργήθηκε μια αμφίδρομη επικοινωνία, που πέρα από τα επαγγελματικά θέματα, δόθηκε μεγάλη σημασία στην καθημερινότητα και τις ανησυχίες του καθενός, καθώς και στην ελπίδα της επόμενης μέρας. Παράλληλα ξεκίνησε εβδομαδιαίο ηλεκτρονικό newsletter το οποίο λαμβάνει μεγάλη αποδοχή και θέτει βάσεις για μελλοντικές συνεργασίες. Αποτέλεσμα: Η επισκεψιμότητα τόσο στην ιστοσελίδα (http://alpha-delta.gr/) όσο και στα social media της εταιρείας, αυξήθηκε κατακόρυφα.

Τα στελέχη της εταιρείας φροντίζουν να εμπλουτίζουν συχνά με χρήσιμο υλικό (οπτικοακουστικό, φυλλάδια κ.λπ.) όλα τα μέσα της από όπου οι ενδιαφερόμενοι βρίσκουν πληροφορίες σχετικά με τις προσφερόμενες λύσεις και το σύνολο των εξοπλισμών που προσφέρει. Παρότι γίνεται συνεχής αξιολόγηση και διεύρυνση της contact list, ώστε τα newsletters να φτάνουν στο σύνολο των ενδιαφερόμενων του κλάδου επεξεργασίας, αν κάποιος επιθυμεί να συμμετάσχει μπορεί να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 210 985266 ή να στείλει στο e-mail: [email protected] ενώ επίσης μπορείτε να τους βρείτε:

Στην ιστοσελίδα της εταιρείας www.alpha-delta.gr

Στο Facebook  στη σελίδα ALPHA DELTA S.A.

Στο YouTube στη σελίδα ALPHA DELTA

You might also like