Η MULTIVAC κέρδισε το βραβείο «Axia Best Managed Companies» 2020

Ο Όμιλος MULTIVAC βραβεύτηκε πρόσφατα με το «Axia Best Managed Companies Award» 2020, μια διάκριση που απονέμεται από τις Deloitte, Wirtschafts Woche, Credit Suisse και BDI σε εταιρείες, οι οποίες κρίνονται ότι έχουν εξαιρετική διαχείριση, με τον Christian Traumann, πρόεδρο του Ομίλου MULTIVAC, να παραλαμβάνει το βραβείο στις (14/5) στο Μόναχο.

Ο διαγωνισμός «Axia Best Managed Companies» (BMC) αφορά εταιρείες μεσαίου μεγέθους. Στόχος τόσο η οικοδόμηση μιας εθνικής, όσο και παγκόσμιας δομής τέτοιων εξαιρετικά καλά διαχειριζόμενων μεσαίων επιχειρήσεων. Ένα σημαντικό και μοναδικό χαρακτηριστικό του BMC λοιπόν, είναι και ο διεθνής χαρακτήρας του: Ιδρύθηκε τη δεκαετία του 1990 από την Deloitte στον Καναδά και έκτοτε έχει εισαχθεί με επιτυχία σε περισσότερες από 20 χώρες.

Οι μεσαίου μεγέθους εταιρείες είναι εξαιρετικά σημαντικές για τη γερμανική οικονομία. Το «Axia Best Managed Companies Award» δίνει αναγνώριση σε εκείνες τις μεσαίες ή οικογενειακές εταιρείες που εδρεύουν στη Γερμανία, οι οποίες κρίνονται ότι έχουν υποδειγματική διαχείριση. Οι συμμετέχουσες εταιρείες κατάφεραν να προκριθούν στο βραβείο μέσω μιας διαδικασίας πολλαπλών σταδίων. Η αξιολόγηση βασίστηκε στους τέσσερις βασικούς τομείς της στρατηγικής, της παραγωγικότητας και της καινοτομίας, του πολιτισμού και της δέσμευσης, και των οικονομικών και της διακυβέρνησης. Οι νικητές επιλέχθηκαν στη συνέχεια από κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από γνωστούς εκπροσώπους από το εμπόριο, την επιστήμη και τα μέσα ενημέρωσης.

«Ως ένας από τους νικητές των βραβείων, η MULTIVAC εντυπωσίασε τους κριτές με την εξαιρετική της εταιρική διοίκηση, την δυναμική της καινοτομία, τους μακροπρόθεσμους στρατηγικούς της στόχους και τις πολύ ισχυρές δομές διακυβέρνησής της. Ως εκ τούτου, η MULTIVAC δεν αποτελεί μόνο σημείο αναφοράς ως μια εξαιρετικά καλά διαχειριζόμενη μεσαία επιχείρηση, αλλά και μια εμβληματική επιχείρηση για το μέλλον της ίδιας της Γερμανίας ως σημαντικού οικονομικού κέντρου», τονίζει ο Lutz Meyer, συνεργάτης και επικεφαλής του προγράμματος μεσαίων επιχειρήσεων της Deloitte.

«Προσπαθούμε συνεχώς να βελτιστοποιήσουμε περαιτέρω τις επιχειρηματικές μας διαδικασίες και να ευθυγραμμίσουμε τη γκάμα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας όσο πιο κοντά στις τρέχουσες απαιτήσεις της αγοράς και των πελατών μας», δήλωσε ο Christian Traumann, πρόεδρος του Ομίλου της MULTIVAC. «Το βραβείο είναι επομένως πολύ ευχάριστο ως επιβεβαίωση της στρατηγικής της εταιρείας μας και των προσπαθειών όλου του προσωπικού μας».

Ο Christian Traumann δήλωσε επίσης, ότι ένας θεμελιώδης παράγοντας για την επιτυχία της εταιρείας ήταν η ευρεία γκάμα προϊόντων, η οποία προσαρμόζεται συνεχώς στις ανάγκες της αγοράς και η οποία εκτείνεται από μεμονωμένα μηχανήματα για μικρές εταιρείες χειροτεχνίας μέχρι σε πλήρως αυτοματοποιημένες γραμμές παραγωγής. Αυτές περιλαμβάνουν λύσεις για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, από την επεξεργασία τροφίμων και τη συσκευασία έως τα ιατρικά προϊόντα και τα βιομηχανικά είδη. Η επιτυχία της MULTIVAC βασίζεται επίσης στη διεθνή φύση της εταιρείας. Χάρη στις 87 θυγατρικές της σε όλο τον κόσμο, η MULTIVAC όχι μόνο είναι σε θέση να παραμείνει πιο κοντά στους πελάτες της και να εγγυηθεί μικρότερους χρόνους παράδοσης, αλλά και να αντισταθμίσει τους οικονομικούς κινδύνους σε ορισμένες περιοχές με νέες ευκαιρίες σε άλλες.
Τελευταίο, αλλά εξίσου σημαντικό συμπέρασμα στο οποίο κατέληξε ο Christian Traumann, είναι το υψηλό επίπεδο της in-house καθετοποιημένης της παραγωγής που συμβάλλει πολύ στην συνολική επιτυχία της εταιρείας.

You might also like