Η ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΚΗ Α.Ε. σε ρυθμούς «Α.C.E. 1» (After Covid Era)

Τώρα που η ζωή μας γυρίζει σιγά σιγά στους κανονικούς ρυθμούς, η Χρονογραφική Α.Ε. συνεχίζει να είναι δίπλα στον πελάτη, όπως πάντα, με πρωτόκολλο ασφάλειας και υγιεινής.

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, αυτή η πρωτόγνωρη κατάσταση, υποχρέωσε όλους μας να μείνουμε σπίτι τόσο για την ασφάλεια τη δική μας, όσο και των αγαπημένων μας προσώπων. Παρόλα αυτά η Χρονογραφική Α.Ε. με αίσθημα ευθύνης και εφαρμογή πρωτοκόλλων ασφάλειας και υγιεινής συνέχισε να παρέχει της υπηρεσίες της με προσωπικό ασφαλείας σε υψηλά επίπεδα.
Τώρα που επιστρέφουμε σταδιακά στις καθημερινές μας συνήθειες, πιο δυνατοί, σε ό,τι μας κάνει να νιώθουμε άνετα, η Χρονογραφική Α.Ε. είναι εδώ, δίπλα στους πελάτες της, με το νέο πρόγραμμα «After Covid Era» (A.C.E. 1).

 


Πρώτη προτεραιότητα όλων μας, στη δύσκολη αυτή περίοδο που διανύουμε, είναι η διασφάλιση της ατομικής μας προστασίας και υγιεινής, σε επισκέψεις συμβούλων πωλήσεων, σε παραδόσεις και εγκαταστάσεις μηχανημάτων, αλλά και επιλύσεις βλαβών. Με αυτό τον τρόπο παραμένουμε ο ασφαλής συνεργάτης, συμβάλλοντας στην ανάπτυξή των πελατών μας με τον ασφαλέστερο τρόπο.

Έτσι, το πρόγραμμα της Χρονογραφική Α.Ε. «Α.C.Ε. 1» περιλαμβάνει μοναδικούς κανόνες ασφαλείας για την απόκτηση του μηχανήματος που επιθυμείτε, ώστε να κάνει την επόμενη ημέρα ακόμα πιο άνετη και ασφαλή.

You might also like