1η Ιουλίου επανεκκινεί ο εκθεσιακός κλάδος – Δυναμικά η O.MIND CREATIVES προετοιμάζει τα εκθεσιακά και συνεδριακά event της

Με απόφαση του υπουργείου Ανάπτυξης, που γνωστοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Ιουνίου, επανεκκινεί από 1ης Ιουλίου και επισήμως ο εκθεσιακός – συνεδριακός κλάδος. Η O.MIND CREATIVES ήδη προετοιμάζει δυναμικά όλες τις προγραμματισμένες για το  φθινόπωρο του 2020, συνεδριακές και εκθεσιακές της δραστηριότητες, με αποκορύφωμα την έκθεση “Meat & Grill DaysDairy ExpoFrozen Food” στις 7-8-9 Νοεμβρίου 2020, καθώς και τις συνεδριακές της εκδηλώσεις για τον τομέα των Logistics.

Η διοργανώτρια εταιρεία O.MIND CREATIVES με την εμπειρία και την τεχνογνωσία που την διακρίνει στον εκθεσιακό και συνεδριακό τομέα, προετοιμάζεται εντατικά και συστηματικά, προσαρμόζοντας τις διοργανώσεις της στις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί λόγω της πανδημίας του Covid-19, τηρώντας τις απαραίτητες υγειονομικές οδηγίες, με κύριο γνώμονα την ασφάλεια εκθετών και επισκεπτών. Ήδη η διοργανώτρια εταιρεία βρίσκεται σε συντονισμό με τις αρχές υγείας, τον ΕΟΔΥ και το εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO για την προσαρμογή της έκθεσης στο πλαίσιο των οδηγιών και κανονισμών υγιεινής και ασφάλειας που ορίζει η πολιτεία.

Η 7η διοργάνωση των εκθέσεων “Meat & Grill Days – Dairy Expo – Frozen Food” στις 7-8-9 Νοεμβρίου, προχωρά δυναμικά με τη συμμετοχή νέων εκθετών, ενώ αντιστοίχως δυναμικό αναμένεται να είναι και το συνεδριακό πρόγραμμα των εκθέσεων. Η αγορά δείχνει μεγάλη θέληση για επιστροφή στην κανονικότητα και οι οργανωτές εγγυώνται την επιτυχία του 2ετούς αυτού εμπορικού γεγονότος με γνώμονα τη στήριξη της αγοράς και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας.
Η έκθεση έχει 4 τομείς όπως αρχικά είχε σχεδιαστεί, για το κρέας, τα γαλακτοκομικά, τα κατεψυγμένα και την ειδική ενότητα FOOD LOGISTICS που πραγματοποιείται για 2η διοργάνωση και αποδεικνύεται πιο απαραίτητη από ποτέ.

Παράλληλα, όλη η ομάδα της O.MIND CREATIVES δουλεύει συστηματικά και για την προώθηση των προγραμματισμένων συνεδρίων LOGI.C 2020 που θα διεξαχθούν στην Θεσσαλονίκη στις 17-18 Σεπτεμβρίου και στην Αθήνα στις 2-3 Οκτωβρίου, σε ένα πολυεπίπεδο event, με την συμμετοχή εταιρειών από τον ευρύτερο χώρο της εφοδιαστικής αλυσίδας, αλλά και πολλαπλών συνεδριακών θεματικών που θα διεξαχθούν τόσο σε live, όσο και σε webcast μορφή.

Πληροφορίες: 210 9010040 – www.omind.gr

You might also like