Διπλή Βράβευση και φέτος για τη «Φάρμα Μητσόπουλος»

Απόλυτη επιτυχία «δύο στα δύο» είχε και η φετινή συμμετοχή της εταιρίας «Φάρμα Μητσόπουλος» στη διοργάνωση γευσιγνωσίας του International Taste Institute, αφού έρχεται να συμπληρώσει την περσινή διπλή της επιτυχία.
Συγκεκριμένα δύο νέα προϊόντα, της σύγχρονης αμιγώς ελληνικής εταιρείας με έδρα την Κόρινθο, που συμμετείχαν στην αξιολόγηση, o «Γύρος Κοτόπουλο Ψημένος» σε πρακτική συσκευασία σακούλας 330γρ. και το «Χοιρινό Σουβλάκι» σε δισκάκι 960γρ., κατέκτησαν το βραβείο «Ανώτερης Γεύσης» («Superior Taste Award»). Με τις πρακτικές αυτές συσκευασίες ο καταναλωτής, μπορεί να ετοιμάσει ελληνικό παραδοσιακό Γύρο Κοτόπουλο, με όλη του τη νοστιμιά και Χοιρινό Σουβλάκι με αυθεντική γεύση, εύκολα και γρήγορα στο σπίτι του.
Οι διακρίσεις αυτές από την κριτική επιτροπή του Ινστιτούτου, που αποτελείται από διεθνώς βραβευμένους Σεφ, είναι πολύ σημαντική, καθώς έρχεται να προστεθεί σε εκείνες του «Χοιρινού Γύρου» και του «Παραδοσιακού Χωριάτικου Λουκάνικου» της «Φάρμα Μητσόπουλος» και να επιβεβαιώσει τα υψηλά ποιοτικά και γευστικά χαρακτηριστικά των προϊόντων της.

You might also like