ΒΑΜΒΑΚΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Α.Ε.: Πάθος για Συσκευασία σε «Real Time»

Από το 1935, όταν και ιδρύθηκε η ΒΑΜΒΑΚΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Α.Ε. έως και σήμερα, πολλές συνήθειες άλλαξαν. H βιομηχανία εξελίχθηκε, οι εφαρμογές διαφοροποιήθηκαν, αλλά η ανάγκη για έναν έμπιστο συνεργάτη με τεχνογνωσία και ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών παρέμεινε ίδια.

 

Πόσο μάλλον τώρα, που η απαίτηση για μεγαλύτερη ασφάλεια και για προστασία της προσωπικής και εταιρικής «υγείας» είναι ακόμα μεγαλύτερη.

Με γνώμονα τις ανάγκες του πελατολογίου της και με κριτήριο την παροχή πρωτοποριακών υπηρεσιών η εταιρία σχεδίασε για εσάς μία νέα υπηρεσία η οποία σας δίνει την δυνατότητα να δοκιμάσετε τα μηχανήματα που χρειάζεστε, χωρίς να απομακρυνθείτε από την επιχείρηση σας.
Το μόνο που χρειάζεται είναι να  επικοινωνήσετε  με την ΒΑΜΒΑΚΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Α.Ε. και να παρακολουθήσετε στη συνέχεια, σε πραγματικό χρόνο την προτεινόμενη λύση από τον υπολογιστή του γραφείου σας, αφήνοντας μας να κάνουμε όλες τις υπόλοιπες εργασίες.
Το έμπειρο προσωπικό της εταιρίας μπορεί να σας καθοδηγήσει με σιγουριά σε εφαρμογές όπως η συγκόλληση, η συρρίκνωση, η περιτύλιξη, η προστατευτική συσκευασία, το τσερκάρισμα, η συσκευασία τροφίμων, η ανύψωση και ότι άλλο μπορεί να χρειαστεί.
Εφόσον το επιθυμείτε, υπάρχει και η δυνατότητα οι απομακρυσμένες δοκιμές όχι μόνο να γίνουν σε πραγματικό χρόνο, αλλά και με δικά σας δείγματα τα οποία στη συνέχεια θα σας αποσταλούν για ποιοτικό έλεγχο και αξιολόγηση.
Τέλος, σας περιμένουμε στο ανακαινισμένο κτήριο στην οδό Δ. Μουτσοπούλου 103, στα Καμίνια, ώστε να συζητήσουμε μαζί και να σας προσφέρουμε όλες τις παραπάνω υπηρεσίες εντελώς δωρεάν. Κλείστε τώρα ραντεβού στο [email protected] ή στο 212 2224241.

You might also like