«ΟΙ ΤΑΞΙΑΡΧΕΣ»: Αλλαγή ημερομηνιών της εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης και των εκλογών

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Λιανοπωλητών Καταστηματαρχών Κρεοπωλών Αθηνών-Αττικής «Οι Ταξιάρχες», στη συνεδρίασή του στις 8/7/20, αφού ενημερώθηκε ότι οι εκλογές στην δευτεροβάθμια ομοσπονδία ΠΟΚΚ, βάσει της απόφασης της ΓΣΕΒΕΕ (43796/04 Ιούν.20) πρέπει να γίνουν έως τις 27 Σεπτεμβρίου και για να μην υπάρχει πρόβλημα με την εκπροσώπηση των αντιπροσώπων της, αποφάσισε να αλλάξει τις ημερομηνίες των αρχαιρεσιών του Σωματείου. Έτσι λοιπόν, οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη:

α) Διοικητικού Συμβουλίου

β) Ελ. Επιτροπής

γ) Αντιπροσώπων στις ανώτερες ομοσπονδίες ΠΟΚΚ και ΟΕΒΕΑ

ανακοινώνεται ότι θα πραγματοποιηθούν, από τις 19:00 μμ. την Κυριακή 20/9/20, έως και τις 2:00 π.μ. της Δευτέρας 21/9/20, στην αίθουσα του αμφιθεάτρου του ΟΚΑΑ, στον Αγ. Ιωάννη Ρέντη και θα συνεχισθούν την Δευτέρα 21/9/20 από τις 15:00 μ.μ. έως της 20:00 μ.μ. στα γραφεία της Ένωσης, Αγ. Κωνσταντίνου 6, Ομόνοια, στον 3ο όροφο.

Τέλος, η απερχόμενη διοίκηση ενημερώνει τα μέλη ότι η παρουσία τους και η ενεργή συμμετοχή τους είναι απαραίτητη, τόσο κατά την ημέρα της συνέλευσης (Τετάρτη 9/9, 6 μ.μ., αίθουσα ΟΕΒΕΑ, Αγ. Κων/νου 6), όσο και για τις αρχαιρεσίες για την εκλογή νέας διοίκησης.

You might also like