1η Πανελλήνια Συνάντηση Αγελαδοτρόφων: Μεγάλη συμμετοχή από όλες τις περιφέρειες και πλούσια θεματολογία

Με στόχο την ενημέρωση των απασχολούμενων στο κλάδο της κτηνοτροφίας, πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο 18 και 19 Ιουλίου, η Πανελλήνια Συνάντηση Αγελαδοτρόφων Κρεοπαραγωγών Ελευθέρας Βοσκής στο Κλειστό Γυμναστήριο  Μετσόβου.
Κατά τη διάρκεια  της διήμερης συνάντησης συζητήθηκαν μεταξύ των παρευρισκόμενων θέματα και προβλήματα που απασχολούν τον κλάδο των εκτροφέων αγελαίων βοοειδών.

Επιπλέον, την Κυριακή 19 Ιουλίου διοργανώθηκε στο πλαίσιο της συνάντησης, επιστημονική ημερίδα με θέμα: «Υγεία και ευζωία Κρεοπαραγωγών Βοοειδών». Σε αυτήν παρουσιάστηκαν εισηγήσεις από εξειδικευμένους κτηνιάτρους που αφορούσαν προβλήματα όπως το «Αναπνευστικό-Πνευμονία» και η «Διάρροια Νεογέννητων Βοοειδών».
Η συνάντηση ήταν ιδιαίτερα επιτυχημένη, καθώς η συμμετοχή ξεπέρασε τις προσδοκίες των διοργανωτών. Διακόσιοι εκτροφείς από όλες τις περιφέρειες της χώρας έδωσαν το παρόν, αντάλλαξαν απόψεις για τα ζητήματα του κλάδου και δεσμεύτηκαν να ξανασυναντηθούν στο προσεχές μέλλον.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου και την προσωπική συμβολή και παρουσία του Περιφερειάρχη Ηπείρου, Αλέξανδρου Καχριμάνη.

 

You might also like