7η Οργανοληπτική Αξιολόγηση Ελληνικών Προϊόντων με Βάση το Κρέας

Ανακοινώθηκε η ημέρα διεξαγωγής της 7ης «Οργανοληπτικής Αξιολόγησης Ελληνικών Προϊόντων με Βάση το Κρέας και Ελληνικών Κρεατοσκευασμάτων».

Η καθιερωμένη αξιολόγηση ελληνικών προϊόντων με βάση το κρέας, θα διεξαχθεί το Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020, στο πλαίσιο της 7ης έκθεσης «MEAT & GRILL DAYS». Στόχος και της φετινής διοργάνωσης είναι η ανάδειξη τόσο του γευστικού πλούτου των εγχώριων αλλαντικών και κρεατοσκεασμάτων, όσο και η προβολή των Ελλήνων παραγωγών, καθώς και η προώθηση των προϊόντων τους, στην εγχώρια και ξένη αγορά.

Για τους λόγους αυτούς και η διοργανώτρια εταιρία O.MIND CREATIVES, καλεί όλους τους παραγωγούς -παλιούς και νέους στο διαγωνισμό- που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν με τα επιλεγμένα από τους ίδιους προϊόντα τους, να το κάνουν, ώστε μέσα από τη διαγωνιστική αυτή διαδικασία να τους δώσουν την προβολή και αναγνωρισιμότητα που τους αξίζει.

Όσον αφορά τον τρόπο διεξαγωγής, φέτος θα δοθεί ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα στην ειδική εκπαίδευση που θα λάβουν οι εμπειρογνώμονες δοκιμαστές της επιστημονικής επιτροπής που θα κληθούν να αξιολογήσουν τα προϊόντα.
Προϊόντα τα οποία δεν θα αξιολογηθούν συγκρινόμενα αναμεταξύ τους, αλλά κάθε ένα ξεχωριστά και χωρίς να συγκρίνονται ούτε με τα υπόλοιπα της κατηγορίας τους.
Τέλος, η διαδικασία αξιολόγησης διαχρονικά είναι πιστοποιημένη, ώστε να εγγυάται το αδιάβλητο της διαδικασίας σε όλα τα στάδια της αξιολόγησης.

Η «Οργανοληπτική Αξιολόγηση Ελληνικών Προϊόντων με Βάση το Κρέας» -η οποία αποτέλεσε μία πρωτοβουλία των διοργανωτών της έκθεσης, με τη συμβολή των επαγγελματικών φορέων- έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια, πολλά και σημαντικά οφέλη στους Έλληνες παραγωγούς προϊόντων κρέατος, τόσο με τις διακρίσεις που έχουν λάβει από τις έως τώρα διοργανώσεις, όσο και από τις επισημάνσεις που τους έχουν κάνει οι εμπειρογνώμονες δοκιμαστές στα προϊόντα τους, προκειμένου στη συνέχεια να τα βελτιώσουν ποιοτικά.

You might also like