ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ SYSTEMS Α.Ε.: Νέα προϊοντική σειρά της Victory Innovations για επαγγελματική απολύμανση

Μια νέα προϊοντική σειρά έρχεται να προστεθεί στο ήδη μεγάλο portfolio της Βογιατζόγλου Systems Α.Ε., συμβαδίζοντας με τις ανάγκες των καιρών.
Η εταιρία με πολυετή παρουσία στο χώρο εξοπλισμού καταστημάτων και εμπορία τεχνικών προϊόντων, πρωτοστατεί πλέον και στα συστήματα απολύμανσης αντιπροσωπεύοντας τα φορητά συστήματα ψεκασμού Victory. Η τεχνολογική καινοτομία της Victory επιτρέπει την γρήγορη και οικονομική απολύμανση μεγάλων χώρων μειώνοντας τόσο τον χρόνο, όσο  και το κόστος στο ελάχιστο.
Σημαντικοί οργανισμοί όπως το NBA, το NFL, η American Airlines, η Delta Airlines, η Marriot International, σχολεία, μέσα μαζικής μεταφοράς, χώροι μαζικής εστίασης και παραγωγής στην Αμερική και στην Ευρώπη, εμπιστεύονται την πατεvταρισμένη τεχνολογία της Victory για γρήγορη και αποτελεσματική απολύμανση.
Οι ψεκαστήρες απολύμανσης χρησιμοποιούν την αρχή της ηλεκτροστατικής επαγωγής για τον ομοιόμορφο ψεκασμό απολυμαντικού στις επιφάνειες, ώστε το απολυμαντικό να «μαγνητίζεται» ακόμη και σε επιφάνειες που είναι κρυφές. Με τον τρόπο αυτό, οι επιφάνειες απολυμαίνοντας 70% ταχύτερα, ενώ με την μικροδιασπορά του ψεκαστήρα απαιτείται 65% λιγότερη ποσότητα απολυμαντικού. Εξίσου σημαντική είναι και η απουσία καλωδίων που προσφέρει ιδιαίτερη ευελιξία και εξοικονόμηση χρόνου κατά την εφαρμογή.
Η Βογιατζόγλου Systems Α.Ε. διαθέτει όλη την γκάμα της Victory Innovations η οποία αποτελείται από ψεκαστήρα χειρός ή πλάτης και όλα τα σχετικά αξεσουάρ (μπαταρίες, ακροφύσια κτλ.). Ο ψεκαστήρας χειρός καλύπτει μέχρι και 260 τ.μ. με ένα μόλις γέμισμα, ενώ το μεγαλύτερο μοντέλο πλάτης μπορεί να καλύψει πάνω από 2.000 τ.μ. με ένα γέμισμα αφήνοντας τον χώρο τέλεια απολυμασμένο.
Ενώ τέλος, η νέα προϊοντική συλλογή συμπληρώνεται με σειρά πιστοποιημένων απολυμαντικών για πλήρη κάλυψη των αναγκών υγιεινής κάθε είδους χώρου.

You might also like