Η TÜV AUSTRIA Hellas συμμετέχει στη «Συμμαχία για τη Μείωση της Σπατάλης Τροφίμων»

H εταιρεία Πιστοποιήσεων και Επιθεωρήσεων TÜV AUSTRIA Hellas συμμετέχει στην πρώτη «Συμμαχία για τη Μείωση Σπατάλης Τροφίμων» στην Ελλάδα – μια δυναμική πρωτοβουλία της οργάνωσης Μπορούμε και της ΑΒ Βασιλόπουλος.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία πρόσφατα υπέγραψε την «Εθελοντική Συμφωνία Συνεργασίας» για την «Συμμαχία» και μπήκε ενεργά στην πρώτη γραμμή για την καταπολέμηση του φαινομένου στη χώρα. Στόχος της Συμμαχίας είναι η ανάπτυξη συνεργειών και η παραγωγική συνεργασία με όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, ώστε να περιοριστεί το παγκόσμιο φαινόμενο της σπατάλης τροφίμων, που επιβαρύνει τον πλανήτη μας και επιτρέπει αποθέματα τροφίμων, τα οποία θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν για τη στήριξη συνανθρώπων μας που έχουν καθημερινές ελλείψεις στη σίτιση, να καταλήγουν στα απορρίμματα.

Η εκπρόσωπος της TÜV AUSTRIA Hellas στη «Συμμαχία για τη μείωση της Σπατάλης Τροφίμων» και Διευθύντρια Εταιρικής Υπευθυνότητας και Επικοινωνίας της εταιρείας, Βασιλική Κωτσάκη, δήλωσε: «Με ιδιαίτερη χαρά αγκαλιάσαμε και εμείς στην TÜV AUSTRIA Hellas αυτή την πραγματικά ουσιαστική πρωτοβουλία. Με οδηγό τη φιλοσοφία μας ότι η Πιστοποίηση είναι Πολιτισμός, συμμετέχουμε ενεργά στις δράσεις της Συμμαχίας για την μείωση της σπατάλης τροφίμων, για να συμβάλλουμε απτά στην προστασία του περιβάλλοντος και να συνεισφέρουμε στη διάσωση τροφίμων για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη. Για έναν καλύτερο κόσμο για τα παιδιά μας, για ένα καλύτερο μέλλον για τον τόπο μας».

You might also like