Νέα συνεργασία MULTIVAC – HANDTMANN

Η MULTIVAC πρωτοπόρος στον τομέα της συσκευασίας και επεξεργασίας, ανακοινώνει την στρατηγική συνεργασία της με τον όμιλο εταιρειών HANDTMANN. Ο όμιλος HANDTMANN κατέχει την πρώτη θέση στην κατασκευή γεμιστικών μηχανών, μηχανών μορφοποίησης και μεριδοποίησης  για τη βιομηχανία κρέατος, αλλαντικών, γαλακτοκομίας, αρτοζαχαροπλαστικής,  και ζωοτροφών, στην μηχανική τεχνολογία και κατασκευή και στην χύτευση αλουμινίου και μαγνησίου για την βαριά βιομηχανία.

Η συμφωνία βασίζεται στην αμοιβαία εκτίμηση κι εμπιστοσύνη, με γνώμονα την επαγγελματική εμπειρία, την υψηλή ποιότητα και τεχνογνωσία εγκαθιδρύοντας μια ισχυρή επιχειρηματική συμμαχία, ιδιαίτερα σημαντική και για τις δύο πλευρές.

Η στρατηγική συνεργασία των δύο εταιρειών έρχεται να καλύψει με αποτελεσματικό τρόπο την ανάγκη για ολοκληρωμένες λύσεις στο τομέα της επεξεργασίας, μορφοποίησης και συσκευασίας όλων των ειδών τροφίμων.

Η Multivac Ελλάς αναλαμβάνει από 1ης Νοεμβρίου 2020, μέσω του δικτύου πωλήσεων της να διαθέτει στην Ελληνική αγορά το σύνολο των προϊόντων της  HANDTMANN και της INOTEC. Επιπρόσθετα με το εξιδεικευμένο τεχνικό τμήμα της, η MUTLIVAC ΕΛΛΑΣ αναλαμβάνει πλήρως  την εγκατάσταση, το  service και την προμήθεια ανταλλακτικών στους πελάτες της στην Ελλάδα.

Οι δύο εταιρείες εγγυώνται μέσω της άψογης συνεργασίας τους, να ενισχύσουν την παρουσία τους στη βιομηχανία τροφίμων, προσφέροντας αξιόπιστες λύσεις με την καλύτερη σχέση ποιότητας-κόστους καθώς και αποτελεσματικότερες λύσεις στα θέματα επεξεργασίας, μορφοποίησης, μεριδοποίησης και συσκευασίας τροφίμων.

You might also like