ΠΟΚΚ: Αναβολή της Συνέλευσης και των εκλογών για νέο ΔΣ

Με νέα της επιστολή η Πανελλήνια Ομοσπονδία Καταστηματαρχών Κρεοπωλών (ΠΟΚΚ) ενημερώνει τα μέλη της για την εκ νέου αναβολή της Εκλογο-απολογιστικής Συνέλευσης της Ομοσπονδίας, καθώς και των εκλογών για νέο ΔΣ. Σύμφωνα λοιπόν, με αυτήν υπογραμμίζεται πως:

«Αναφορικά με τη δυνατότητα πραγματοποίησης Γενικών Συνελεύσεων- Αρχαιρεσιών θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι προγραμματισμένες την 6η Δεκεμβρίου 2020 αρχαιρεσίες της ΠΟΚΚ αναβάλλονται λόγω του επιβαλλόμενου lockdown. Ως εκ τούτου είναι αδύνατη η προγραμματισμένη Εκλογο-απολογιστική Συνέλευση της Ομοσπονδίας μας.

Χαρακτηριστικά, με απόφαση της κυβέρνησης όλες οι προγραμματισμένες αρχαιρεσίες/εκλογές, που νόμιμα αναβλήθηκαν, υποχρεούνται να διεξαχθούν έως την 30η Ιουνίου 2021.

Για το λόγο αυτό, παρακαλούμε τα Σωματεία, τα Μέλη, τις Ενώσεις, που νόμιμα έχουν αναβάλλει τις εκλογές, να τις προγραμματίσουν με ημερομηνία πριν το Πάσχα, ώστε μετά από αυτό να πραγματοποιηθούν σύννομα οι εκλογές της ΠΟΚΚ και με τη συμμετοχή όλων των αντιπροσώπων.

Τελειώνοντας, συνημμένα σας υποβάλλουμε την 45075 απόφαση της ΓΣΕΒΕΕ και το ΦΕΚ με αριθμό φύλλου 235 της 26ης Νοεμβρίου 2020».

You might also like