ΜΕΓΑ Α.Ε.: Δωρεά 5.000 διαγνωστικών τεστ για κορονοϊό στο ΓΝΕ «ΘΡΙΑΣΙΟ»

Η ΜΕΓΑ Α.Ε. συνεχίζει να στηρίζει το Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ) για την αντιμετώπιση της πανδημίας, μέσα από τη δωρεά 5.000 διαγνωστικών τεστ Cοvid-19 στο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας «ΘΡΙΑΣΙΟ».
Συγκεκριμένα, η εταιρεία προχώρησε σε δωρεά αντιδραστηρίων για μοριακή διάγνωση, με συνοδό εξοπλισμό ένα πλήρως αυτοματοποιημένο και εγκεκριμένο για διαγνωστική χρήση, σύστημα REAL-TIME PCR. Με τη συνεισφορά της ΜΕΓΑ, πλέον, στο ΓΝΕ «ΘΡΙΑΣΙΟ» λειτουργεί Εργαστήριο Μοριακού Ελέγχου, το οποίο εξασφαλίζει την ταχύτερη και ακριβέστερη δυνατή διάγνωση για τους θετικούς στην Covid-19 ασθενείς και ως εκ τούτου και την ταχύτερη και ασφαλέστερη θεραπεία τους.

Με δήλωσή του, ο διοικητής του νοσοκομείου, κ. Δημήτρης Αντωνίου, επεσήμανε: «Η δωρεά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και αναλώσιμου υλικού για το Εργαστήριο Μοριακού Ελέγχου του ΓΝΕ «ΘΡΙΑΣΙΟ» ενδυναμώνει και αναβαθμίζει ουσιαστικά την παροχή υπηρεσιών του νοσοκομείου. Ειδικότερα δε, στη δύσκολη αυτή χρονική στιγμή, συμβάλει τα μέγιστα στην μάχη του έναντι της πανδημίας, παρέχοντας την δυνατότητα ταχύτερης διάγνωσης και αντιμετώπισης των θετικών στην Covid-19 ασθενών. Ευχαριστούμε θερμά την ΜΕΓΑ Α.Ε. για την πολύτιμη προσφορά της».

Αναφερόμενη στη δωρεά, η Sales & Marketing Director της ΜΕΓΑ Α.Ε., κα Λήδα Βιτουλαδίτου, τόνισε: «Στις πρωτοφανείς συνθήκες που βιώνουμε, η προστασία της ανθρώπινης ζωής είναι ο καθημερινός αγώνας των νοσοκομείων αναφοράς, όπως το ΓΝΕ «ΘΡΙΑΣΙΟ». Με μοναδικό σεβασμό στο πολύτιμο έργο των ιατρών και των νοσηλευτών του νοσοκομείου, η ΜΕΓΑ Α.Ε. βρίσκεται δίπλα τους, ενισχύοντας την προσπάθειά τους με σύγχρονο ιατρικό εξοπλισμό, κρίσιμο για τη διάγνωση και τη θεραπεία ασθενών με Covid-19. Η δωρεά αυτή αποτελεί μέρος μιας σειράς πρωτοβουλιών της εταιρίας για τη στήριξη του Εθνικού Συστήματος Υγείας, με δωρεά ιατρικού εξοπλισμού για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) νοσοκομείων αναφοράς της χώρας».

You might also like