ΑΦΟΙ ΣΑΡΒΑΝΙΔΗ Ο.Ε.: «Σχεδιάζοντας το αύριο» – Μια πρωτοποριακή κρεατομηχανή της Quattro

Η ΑΦΟΙ ΣΑΡΒΑΝΙΔΗ Ο.Ε. ως αποκλειστικός προμηθευτής για την Ελλάδα και την Κύπρο, παρουσιάζει την πρωτοποριακή κρεατομηχανή Quattro.Η

Quattro σχεδιάζοντας το αύριο και αλλάζοντας τα δεδομένα στις επαγγελματικές κρεατομηχανές, διακρίνεται από τέσσερα χαρακτηριστικά σημεία υπεροχής:

  • Τη σχεδίαση
  • Την αξιοπιστία
  • Την ταχύτητα
  • Τη δύναμη

 

1. Design

Ο σύγχρονος σχεδιασμός της, καθώς και ο συνδυασμός καλαισθησίας και λειτουργικότητας είναι μοναδικός, δίνοντας λύση σε όσα προβλήματα αντιμετώπιζαν οι επαγγελματίες έως σήμερα.
Η κλίση των 10ο μοιρών, βοηθά κατά την διαδικασία κοπής του κρέατος, ώστε ο κιμάς να πέφτει ακριβώς στο κέντρο του χαρτιού περιτυλίγματος, χωρίς να χρειάζεται αυτό να διπλωθεί ή να λερώσει το εμπρός μέρος της κρεατομηχανής.
Ένα επίσης πολύ σημαντικό πλεονέκτημα, είναι το σύστημα μόνωσης απέναντι στην υγρασία που διαθέτει περιμετρικά από την μπούκα σταματώντας την ύγρανση του χαρτιού περιτυλίγματος.
Επιπλέον, προσφέρεται η δυνατότητα επιλογής εξωτερικού υλικού και χρώματος, ώστε ο πελάτης να επιλέξει εκείνο που ταιριάζει καλύτερα στην αισθητική του χώρου του. Συγκεκριμένα υπάρχουν δυο επιλογές στην ποιότητα των υλικών που αφορούν το εξωτερικό μέρος της μηχανής. Το Ultra Inox και το Corian σε μαύρο και λευκό χρώμα:

  • Το Ultra Inox μοντέλο είναι σε μία ματ απόχρωση του Inox με δυναμική και εκλεπτυσμένη αισθητική
  • Το Corian (Black) είναι μοναδικό στο είδος του στην αγορά και μαγνητίζει αμέσως το βλέμμα τονίζοντας ακόμη πιο έντονα τον πρωτοποριακό σχεδιασμό της μηχανής
  • Το Corian (Ιtaly White) πέρα από την απαράμιλλη αισθητική του, δημιουργεί και μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας που τόσο σημαντική είναι για τον καταναλωτή/πελάτη

2. Reliability

Η άριστη ποιότητα των υλικών και της συναρμολόγησης, η εγγύηση της καλής λειτουργίας, το διαθέσιμο στοκ ανταλλακτικών και το άμεσο service από το τεχνικό τμήμα της ΑΦΟΙ ΣΑΡΒΑΝΙΔΗ Ο.Ε. αποτελούν εχέγγυα για την επιλογή της Quattro ως μια από τις πλέον αξιόπιστες κρεατομηχανές της αγοράς.

3. Speed

Η ταχύτητα κοπής και η ακρίβεια που τη χαρακτηρίζουν, αυξάνει στο μέγιστο την παραγωγικότητα και άρα την ταχύτητα εξυπηρέτησης, στοιχεία σημαντικά για κάθε επαγγελματία που θα την επιλέξει.

4. Power

Η δύναμη της είναι «Quattro», αφού με το 4 ίππων μοτέρ της των 3kw, προσφέρει την απολυτή δύναμη στα χεριά του επαγγελματία για να αλέσει καθετί που απαιτεί δύναμη και διάρκεια, σε μεγάλες ποσότητες, κατάσταση που ζόριζε πολλές άλλες μηχανές έως σήμερα.

 

 

You might also like