GIATRAS: Χοιρινό σουβλάκι από εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες

Όταν η εταιρία GIATRAS ξεκινούσε πριν από τρεις δεκαετίες από το Στενήμαχο Νάουσας ως μια εταιρεία εμπορίας κρεάτων, ένα απολαυστικό ταξίδι ξεκινούσε: 15 χρόνια μετά, επέκτεινε τη δραστηριότητά της στην επεξεργασία και τυποποίηση.

Μια πετυχημένη κίνηση, μιας και πέρα από τους Έλληνες επαγγελματίες κέρδισε επάξια μια θέση και σε αγορές του εξωτερικού: Γερμανία, Ολλανδία, Κύπρο.

Έτσι, τα ελληνικά κρεατοσκευάσματα απέκτησαν έναν από τους πλέον άξιους πρεσβευτές τους στον χώρο της μαζικής εστίασης. Και μπορεί το 2020 να υπήρξε μια χρονιά-πρόκληση, παρόλα αυτά, χωρίς καμία διάθεση εφησυχασμού και με προσήλωση στο εταιρικό όραμα, προχώρησε σ’ επέκταση και περαιτέρω εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεών της.

Μιλώντας όμως για «Το Κρέας στην Πράξη», ζητούμενο, δεν είναι μόνο η ποικιλία. Είναι φυσικά και η ποιότητα. Μια αξία που υπηρετούν πιστά όλοι οι άνθρωποι της εταιρίας GIATRAS, από το ανθρώπινο δυναμικό, τους προμηθευτές, μέχρι τους τεχνολόγους τροφίμων της εταιρείας. Μέσα από διαδικασίες όπως οι συνεχείς δειγματοληπτικοί έλεγχοι, η τήρηση του πιστοποιημένου συστήματος ασφάλειας τροφίμων HACCP, ώστε να είναι δυνατή η παραγωγή και διάθεση προϊόντων της με σταθερή θρεπτική αξία, ποιότητα και γεύση.

Μέσα από την ευρύτατη προϊοντική γκάμα της εταιρίας GIATRAS, ξεχωρίζει το χοιρινό σουβλάκι. Η βασική λιχουδιά της ελληνικής γαστρονομίας, είναι το best seller της εταιρείας με το μεγαλύτερο ποσοστό πωλήσεων.
Για την παρασκευή του, έμπειροι τεχνίτες -παρόντες από την τρυφεροποίηση και τον τεμαχισμό του, μέχρι τη συσκευασία- χρησιμοποιούν ως βάση επιλεγμένες, εξαιρετικής ποιότητας πρώτες ύλες: Ελληνική χοιρινή μπριζόλα ή μπούτι, μπαχαρικά και αρωματικά φυτά. Το «Χοιρινό Σουβλάκι GIATRAS» διατίθεται χειροποίητο, μηχανής τετράγωνο και μηχανής πλακέ, με μαρινάδα ή χωρίς, συσκευασμένο σε κιβώτια των 60 τεμαχίων ή σε δισκάκι κιλού με τροποποιημένη ατμόσφαιρα.

You might also like