ΒΑΜΒΑΚΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Α.Ε.: Συσκευασία κρέατος πιο προσιτή από ποτέ – Με μια μηχανή όλες οι λύσεις

Η Βαμβακάς Βιομηχανικός Εξοπλισμός Α.Ε. για μια ακόμα φορά στον παλμό της επικαιρότητας, παρουσιάζει στην ελληνική αγορά, την πιο καινοτόμα συσκευαστική μηχανή σκαφιδίων (traysealing) του 2021.

H FoodPack 400 ExtraSkin του Οίκου ILPRA είναι εδώ, για να καλύψει τη ζωτικής σημασίας ανάγκη της συσκευασίας κρέατος. Μπριζόλες, μπιφτέκια, λουκάνικα, κομμάτια κρέατος, κρεατοσκευάσματα, μπορούν τώρα να συσκευαστούν όλα σε μια μηχανή με 6 διαφορετικούς τρόπους. Συσκευασία σε κάθε μορφή σκαφιδίου ή χαρτονιού. Σε τροποποιημένη ατμόσφαιρα σε Skin ή ακόμη και σε Εxtraskin. Μια μηχανή όλες οι λύσεις!

Πλήρως ανοξείδωτη, με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, στιβαρής κατασκευής, που θα αντέξει πραγματικό φόρτο εργασίας. Η υψηλή της  παραγωγικότητα την εντάσσει στη μεγάλη κατηγορία μηχανήματων, τώρα όμως πιο προσιτή από ποτέ. Εφοδιασμένη με αντλία Busch 100m3 πραγματοποιεί τη διαδικασία του vacuum στους περιέκτες με απολυτή ακρίβεια και ταχύτητα. Με μέγιστη διάσταση καλουπιού 400x300mm κάθε προϊόν μπορεί να  συσκευαστεί. Με ενσωματωμένο τον ειδικό πατενταρισμένο  μηχανισμό Gas Save που εξοικονομεί έως και 74%  αέριο κατά τη εφαρμογή της τροποποιημένης ατμοσφαίρας. Με έγχρωμη αδιάβροχη οθόνη αφής και εύκολο χειρισμό επιτρέπει στον χειριστή να εναλλάσσει προγράμματα και εφαρμογές όποτε το επιθυμεί χωρίς να ταλαιπωρείται. Η αλλαγή καλουπιών γίνεται σε ελάχιστα λεπτά και έτσι δε σπαταλάται ο πολύτιμος χρόνος συσκευασίας.

Επικοινωνήστε με τη εξειδικευμένη ομάδα της Βαμβακάς Βιομηχανικός Εξοπλισμός Α.Ε. για μια δοκιμή στα δικά σας προϊόντα. Εμπιστευτείτε τους ειδικούς και την πολυετή εμπειρία μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο της συσκευασίας.

You might also like