ΈΝΩΣΗ ΣΦΑΓΕΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ: Nέο λογότυπο και νέο site

Η Ένωση Σφαγείων Ελλάδας (ΕΣΕ) με το βλέμμα στο μέλλον παρουσιάζει το νέο λογότυπο και ιστότοπο της. Το λογότυπο συμβολίζει την ένωση των μελών μας για την καλύτερη εκπροσώπηση και λειτουργία του κλάδου ο οποίος είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την ελληνική κτηνοτροφία και συμβάλει στην ανάδειξη του προϊόντος της.

Ο ιστότοπoς μας λειτουργεί σύμφωνα με όλα τα σύγχρονα πρότυπα και ο σκοπός του είναι διττός, να ενημερώνει το κοινό για την Ένωση Σφαγείων Ελλάδας και τις δράσεις της καθώς και μέσα από τον χώρο μελών να παρέχει υποστήριξη σε θέματα νομοθεσίας και λειτουργίας.

Ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των μελών μας για συνεχή ενημέρωση σε θέματα νομοθεσίας και λειτουργίας η Ένωση Σφαγείων Ελλάδας δημιούργησε έναν χώρο αποκλειστικά για τα μέλη της όπου έχουν την δυνατότητα να ενημερώνονται, να συζητούν καθώς και να ανταλλάζουν αρχεία.

Ευελπιστούμε ότι ο χώρος αυτός θα βοηθήσει τα μέλη μας να ανταπεξέλθουν το καλύτερο δυνατό στο δυναμικό και συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον το οποίο καλούνται να αντιμετωπίσουν όλα τα σφαγεία της χώρας.

Μπορείτε να ακολουθείτε την Ένωση Σφαγείων Ελλάδας στο www.ese.org.gr και στη σελίδα μας στο LinkedIn (Hellenic Association of Abattoirs).

You might also like