Αντίστροφη μέτρηση για την «MEAT DAY» 2021!

Σε μια διαρκώς μεταβαλλόμενη εποχή -εξαιτίας και της πανδημίας Covid-19- ο Κλάδος του Κρέατος αποτελεί ίσως μια από τις ελάχιστες «σταθερές» στην παγκόσμια και εγχώρια αγορά. Το γεγονός αυτό βέβαια δεν σημαίνει από την άλλη, ότι τουλάχιστον σε εθνικό επίπεδο, στερείται προβλημάτων, η ζητημάτων που πρέπει να λύσει σχετικά γρήγορα και με επιτυχία. Κι αυτό για να μπορέσει να διατηρήσει στον ίδιο η και μεγαλύτερο ακόμη βαθμό και την «Επόμενη Μέρα», τον σημερινό πρωταγωνιστικό του ρόλο.

Προκειμένου να συμβάλει στη συλλογική αυτή προσπάθεια, η εκδοτική εταιρεία O.mind Creatives και το κλαδικό/επιχειρηματικό περιοδικό Meat Place, συνεχίζουν την πρωτοβουλία που ξεκίνησαν τον περασμένο Δεκέμβριο, πραγματοποιώντας την Τετάρτη 12 Μαΐου 2021, το 2ο διαδικτυακό event για τον Κλάδο του Κρέατος «MEAT DAY» 2021, στο πλαίσιο του 2ου web conference «MEAT & DAIRY DAY».

Το διαδικτυακό event «MEAT DAY» 2021 θα πραγματοποιηθεί με μοναδικό αντικείμενο συζήτησης του: «Η Υπεραξία στο Κρέας – Παράγοντες και Τρόποι που συμβάλουν στην αύξηση της».
Δομημένο έτσι, ώστε να καλύψει τα περισσότερα δυνατά ζητήματα που αφορούν το κρέας και την υπεραξία που αυτό μπορεί να αποκτήσει, το 2ο αυτό διαδικτυακό event χωρίζεται σε δύο ενότητες: Μια για το πρώτο στάδιο «Από την Εκτροφή στη Βιτρίνα» από τις 15:00 έως τις 17:00 και μια για το δεύτερο στάδιο «Από τη Βιτρίνα στο Πιάτο» από τις 17:30 έως τις 19:00.
Ως στόχο του, έχει την ανάδειξη των παραμέτρων εκείνων -στο σύνολο της παραγωγικής αλυσίδας- που έρχονται να προσθέσουν σημαντική υπεραξία σε ένα έτσι κι αλλιώς πολύ σημαντικό διατροφικό και καταναλωτικό προϊόν: Το κρέας.

Έχοντας θέσει ως στόχο λοιπόν, τη συμβολή στην προσπάθεια περαιτέρω ανάδειξης του κρέατος και των παραγόμενων από αυτό προϊόντων του και συνυπολογίζοντας τις αντικειμενικές δυσκολίες που έχει επιφέρει για κάτι τέτοιο η πανδημία Covid-19, το επιτελείο και οι συνεργάτες του Meat Place και της O.mind Creatives, αξιοποιώντας στο έπακρο τις δυνατότητες που προσφέρει η σημερινή τεχνολογία, προετοιμάζουν ένα ακόμη σημαντικό διαδικτυακό event που θα εξασφαλίσει και πάλι υψηλού επιπέδου ομιλητές, διασφαλίζοντας τόσο για το κοινό που θα συμμετάσχει ουσιαστικές συζητήσεις, όσο και για τους χορηγούς, στοχευμένη προβολή.

Τηρώντας απαρέγκλιτα τους υγειονομικούς όρους και έχοντας ως κύριο στόχο τη διασύνδεση της αγοράς για την ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων, σας καλούμε να εγγραφείτε στο event, που θα πραγματοποιηθεί με υβριδικό τρόπο και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω Live Streaming, ώστε να μην στερηθεί κανείς τη γνώση και την επικοινωνία με τους επαγγελματίες, τους ειδικούς και τους εκπροσώπους του κλάδου. Μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα Eventora, ο κάθε σύνεδρος θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει «live» τις δύο συζητήσεις, να τοποθετηθεί, να θέσει ερωτήματα, να συμμετέχει σε ψηφοφορίες, να περιηγηθεί στα ψηφιακά stands των χορηγών και να συνομιλήσει «ζωντανά» με τους υπόλοιπους συνέδρους.

Για δηλώσεις συμμετοχής συνδεθείτε ΕΔΩ.

You might also like