Σημαντικοί χορηγοί στο συνέδριο «MEAT & DAIRY DAY» 2021

Η εκδοτική εταιρεία O.Mind Creatives, ανακοίνωσε στις 28/4 τους πρώτους χορηγούς, οι οποίοι στηρίζουν τη διήμερη συνεδριακή διοργάνωση «MEAT & DAIRY DAY» 2021, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 12 και 13 Μαΐου, διαδικτυακά και με ελεύθερη παρακολούθηση από το κοινό.

Στο πλαίσιο του 2ου web conference «MEAT & DAIRY DAY» χορηγοί είναι οι:

Μεγάλοι Χορηγοί:      BOVILLAGE και ΙΝΟΧ DESIGN ΚΑΤΕΡΗΣ

Χρυσοί Χορηγοί:         FLEXOPACK και MULTIVAC

Χορηγοί:                      ΕΛΓΟ-ΔΗΜΗΤΡΑ, LAKIDIS, BIZTEC, INOX ΑNΥΦΑΝΤΗΣ  και KASALIAS

Την Τετάρτη 12/5 το διαδικτυακό event «MEAT DAY» 2021 θα πραγματοποιηθεί με θέμα:

«Η Υπεραξία στο Κρέας»

Παράγοντες και Τρόποι που συμβάλουν στην αύξηση της

Δομημένο έτσι, ώστε να καλύψει τα περισσότερα δυνατά ζητήματα που αφορούν το κρέας και την υπεραξία που αυτό μπορεί να αποκτήσει, το 2ο αυτό διαδικτυακό event χωρίζεται σε δύο ενότητες: Μια για το πρώτο στάδιο «Από την Εκτροφή στη Βιτρίνα» από τις 15:00 έως τις 17:00 και μια για το δεύτερο στάδιο «Από τη Βιτρίνα στο Πιάτο» από τις 17:30 έως τις 19:00.
Ως στόχο του, έχει την ανάδειξη των παραμέτρων εκείνων -στο σύνολο της παραγωγικής αλυσίδας- που έρχονται να προσθέσουν σημαντική υπεραξία σε ένα έτσι κι αλλιώς πολύ σημαντικό διατροφικό και καταναλωτικό προϊόν: Το κρέας.

«Από την Εκτροφή στη Βιτρίνα»

  • Εκτροφή: Πάχυνση, Εκτατική κτηνοτροφία, Γενετική, Ζωοτροφές
  • Σφαγεία: Σφαγή, Τεμαχισμός, Ποιοτική ταξινόμηση
  • Βιομηχανία: Σύγχρονα μέσα παραγωγής, Πρόσθετα, Τουρισμός,

Εστίαση

  • Marketing: Προωθητικές ενέργειες, Εξαγωγές, Πιστοποιήσεις, Εκθέσεις
  • Προγράμματα προώθησης: Ευρωπαϊκά, Δημόσιες και Ιδιωτικές πρωτοβουλίες, Κοινοτική κατοχύρωση προϊόντων (ΠΟΠ, ΠΓΕ, ΕΠΙΠ)

«Από τη Βιτρίνα στο Πιάτο»

  • Κρεοπώλες/Κρεοτέχνες: Κοπές, Παρασκευάσματα, Βιτρίνες
  • Συντήρηση: Ορθές πρακτικές και μέσα
  • Σεφ: Ανάδειξη τοπικών παραγωγών και κρεάτων
  • Ωρίμανση: Υγρή ωρίμανση, Ξηρή ωρίμανση
  • Συσκευασία: Καταναλωτικές συνήθειες, Ιχνηλασιμότητα, Επισήμανση

Έχοντας θέσει ως στόχο λοιπόν, τη συμβολή στην προσπάθεια περαιτέρω ανάδειξης του κρέατος και των παραγόμενων από αυτό προϊόντων του και συνυπολογίζοντας τις αντικειμενικές δυσκολίες που έχει επιφέρει για κάτι τέτοιο η πανδημία Covid-19, το επιτελείο και οι συνεργάτες του κλαδικού/επιχειρηματικού περιοδικού Meat Place και της O.mind Creatives, αξιοποιώντας στο έπακρο τις δυνατότητες που προσφέρει η σημερινή τεχνολογία, προετοιμάζουν ένα ακόμη σημαντικό διαδικτυακό event που θα εξασφαλίσει και πάλι υψηλού επιπέδου ομιλητές, διασφαλίζοντας τόσο για το κοινό που θα συμμετάσχει ουσιαστικές συζητήσεις, όσο και για τους χορηγούς, στοχευμένη προβολή.

Τηρώντας απαρέγκλιτα τους υγειονομικούς όρους και έχοντας ως κύριο στόχο τη διασύνδεση της αγοράς για την ανταλλαγή απόψεων και προτάσεων, σας καλούμε να εγγραφείτε στο event, που θα πραγματοποιηθεί με υβριδικό τρόπο και θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω Live Streaming, ώστε να μην στερηθεί κανείς τη γνώση και την επικοινωνία με τους επαγγελματίες, τους ειδικούς και τους εκπροσώπους του κλάδου. Μέσα από την ηλεκτρονική πλατφόρμα Eventora, ο κάθε σύνεδρος θα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει «live» τις δύο συζητήσεις, να τοποθετηθεί, να θέσει ερωτήματα, να συμμετέχει σε ψηφοφορίες, να περιηγηθεί στα ψηφιακά stands των χορηγών και να συνομιλήσει «ζωντανά» με τους υπόλοιπους συνέδρους.

Για δηλώσεις συμμετοχής συνδεθείτε ΕΔΩ.

 

You might also like