ΠΟΚΚ: «Δυσμενές οικονομικό πλαίσιο εις βάρος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων»

Με επιστολή της προς την ΓΣΕΒΕΕ, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Καταστηματαρχών Κρεοπωλών (ΠΟΚΚ) ζητά την επιδότηση των μελών της πανελλαδικά, με προγράμματα για την πρόσληψη υπαλλήλων στις επιχειρήσεις τους, ώστε αυτές να ανταπεξέλθουν στις αυξημένες απαιτήσεις της περιόδου.

Ακολουθεί το κείμενο της ανακοίνωσης:

«Εξαιτίας των πρωτόγνωρων και  ιδιαζόντων καταστάσεων που βιώνει η χώρα μας εδώ και ένα χρόνο από την πανδημία του κορονοϊού έχει διαμορφωθεί ένα  δυσμενές οικονομικό πλαίσιο εις βάρος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων ανάμεσα στις οποίες συγκαταλέγεται και ο κλάδος του παραδοσιακού κρεοπώλη, τον οποίο και εκπροσωπούμε.

Ως εκ τούτου, θα πρέπει οι μικροεπιχειρήσεις να επιδοτηθούν με προγράμματα που άπτονται των σχέσεων εργοδοτών-εργαζομένων και κράτους κάτι το οποίο μετά λύπης μας διαπιστώνουμε πως δε συμβαίνει σε όλη την επικράτεια και Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα.

Για το λόγο αυτό προτείνουμε/απαιτούμε την εξεύρεση λύσης μεταξύ των επαγγελματιών και του κράτους, ώστε να μπορέσουμε να προσλάβουμε άτομα για να τονωθεί ο επιχειρηματίας και παράλληλα να συμβάλλει στην ανόρθωση της οικονομίας. Άλλωστε η ενίσχυση της πρότασής μας δεν εκφράζει μόνο τη δική μας θέση, αλλά τη θέση όλων των κλάδων που εκπροσωπεί η ΓΣΕΒΕΕ».

You might also like