CHEFS’ BRIGADE SLOW FOOD COMMUNITY: Γαστρονομικό Φεστιβάλ της Μπριγάδας Πελοποννήσου

H Μπριγάδα Πελοποννήσου σχεδιάζει τη θεσμοθέτηση ενός ετήσιου Γαστρονομικού Φεστιβάλ Chefs’ Brigade Slow Food για την προβολή του τοπικού γαστρονομικού πολιτισμού με τη συμμετοχή παραγωγών, εστιατορίων και ξενοδοχείων της περιοχής. Προβλέπεται ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων με παρουσίαση μεταξύ άλλων παραδοσιακών τοπικών συνταγών που θα μαγειρεύονται από τους Σεφ-μέλη της Μπριγάδας, καθώς και διαγωνισμό μαγειρικής με παιδιά υπό την καθοδήγηση των Σεφ μας, αλλά και πολιτιστικά δρώμενα με τη συμμετοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου, Δήμων, Επιμελητηρίων, Ιδρυμάτων και Πολιτιστικών Συλλόγων.

 

Πρόκειται για μια εξαιρετική πρωτοβουλία που όχι μόνο θα αναδείξει τον πλούτο της τοπικής γαστρονομίας αλλά κυρίως, εστιάζοντας στις κοινές μας αξίες και προσπάθειες θα μας ενώσει σε ένα κοινό σκοπό. Την πρωτοβουλία υπογράφουν οι Νία Χριστοπούλου, Αναστάσης Καραμπότσος, Πάρης Κωστόπουλος, Σταυρούλα Ρόζου και η Κέλλυ Δημητρούλια. Η πρόταση είναι δυναμική, εξελίσσεται και περιμένει τις ιδέες, τις προτάσεις και τη συνδρομή όλων στο e-mail της Μπριγάδας!

Δημιουργία παραρτήματος στη Λέσβο

Με ιδιαίτερη χαρά η Chefs’ Brigade Slow Food Community ανακοίνωσε τη δημιουργία του νέου παρατήματος της στη Λέσβο με πρωτοβουλία ανθρώπων οραματιστών με εξέχουσα θέση στο χώρο της παραγωγής, της εστίασης, του τουρισμού και της επιστήμης.

You might also like