BOVILLAGE: Δυναμική επανεκκίνηση για τα εκπαιδευτικά σεμινάρια της με τη μοναδική συμβολή των Bovillage Ambassadors

Με δυναμικό τρόπο και τη μοναδική παρουσία των Bovillage Ambassadors, το γαλλικό βόειο κρέας ανώτερης ποιότητας Bovillage πραγματοποίησε 4 σεμινάρια κοπής και αξιοποίησης στη Σχολή Επαγγελμάτων Κρέατος Αθήνας.

 

Οι Αντώνης Καραμαλέγκος, Θοδωρής Ρούσσος, Μιχάλης Ζαμπέτρος, Άγγελος Ζώγκος και Βασίλης Ντεληφιλιππίδης παρουσίασαν στις 23 και 24 Ιουνίου στους σπουδαστές της σχολής τη Γαλλική Κοπή και Αξιοποίηση Βόειου Κρέατος.

 

 

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε, εκτός από τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της πρώτης ύλης -τις «αξίες» της Bovillage- στην αξιοποίηση και τα παρασκευάσματα, με προσανατολισμό τον εξευγενισμό του κρέατος και στόχο την προστιθέμενη αξία.

 

 

Με το δικό τους μοναδικό εκτόπισμα και κέφι, οι Bovillage Ambassadors αποδεικνύουν καθημερινά τη σημασία και ουσία του ρόλου τους: Αξίζει να σημειώσουμε ότι για πρώτη φορά, με τη συμβολή των πρεσβευτών, πραγματοποιήθηκε και θα είναι σύντομα διαθέσιμο, εκπαιδευτικό υλικό για τη γαλλική κοπή βόειου κρέατος.

 

 

Ένα εργαλείο που αναμένεται να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τον κλάδο. Η Γαλλική κοπή είναι απολύτως συνυφασμένη με αρχέγονη, μοναδική τεχνογνωσία και καθιστά τους τεχνίτες που την εξασκούν παγκοσμίως άξιους συνεχιστές της.

 

 

Μείνετε συντονισμένοι για όλα τα νέα στο www.bovillage.eu, τη σελίδα FB Bovillage Greece, αλλά και στο Instagram και YouTube Bovillage Greece.

You might also like