ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ Α.Ε.: «Διαμάντι» της Ελληνικής Οικονομίας για το 2021

Η Αγγελάκης Α.Ε. είναι μία από τις εταιρείες που διακρίθηκαν για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις στην εκδήλωση «Diamonds of the Greek Economy 2021», την οποία διοργάνωσε η New Times Publishing, την Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021.

Στόχος της εκδήλωσης ήταν να αναδειχθούν οι δυναμικότερες ελληνικές επιχειρήσεις για το 2021 και η πολύτιμη συνεισφορά τους στην εθνική οικονομία.
Η αξιολόγηση τους έγινε με βάση συγκεκριμένους οικονομικούς δείκτες, καθώς και με άλλα κριτήρια, όπως την πολιτική τους σε θέματα ανθρώπινου δυναμικού και τη δραστηριότητά τους σε θέματα εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης.

Η εταιρία Αγγελάκης ξεκίνησε το 1962 ως μία μικρή, οικογενειακή επιχείρηση και σήμερα έχει καταφέρει να είναι μία από τις μεγαλύτερες καθετοποιημένες μονάδες παραγωγής κοτόπουλου στην Ελλάδα, με τα προϊόντα της να εξάγονται στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Ασία. Μένοντας πιστή στις ίδιες αξίες και πάντα με σεβασμό στην παράδοση, η Αγγελάκης τριπλασίασε τα οικονομικά της μεγέθη μέσα στην τελευταία πενταετία. Κατέχει σημαντική θέση στον κλάδο της πτηνοτροφίας, προσφέροντας άμεσα πάνω από 200 θέσεις εργασίας και στηρίζοντας έμμεσα εκατοντάδες θέσεις στην εφοδιαστική αλυσίδα.

 

 

Ο κ. Θάνος Αγγελάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας, σχολίασε σχετικά: «Όταν οι συνθήκες είναι δύσκολες, δοκιμάζονται τα οράματα και η επιχειρηματική στρατηγική, επιβεβαιώνεται η σημασία της ετοιμότητας και της ευελιξίας και, πάνω από όλα, αναδεικνύεται η πιο θεμελιώδης αξία μιας επιχείρησης: Οι άνθρωποί της. Η συγκεκριμένη βράβευση είναι αφιερωμένη στους ανθρώπους της Αγγελάκης, που ανταποκρίθηκαν άξια και με πάθος στις προκλήσεις και μας έδωσαν ώθηση, ώστε να προχωρήσουμε δυναμικά και να συνεχίσουμε να προσφέρουμε ποιοτικά, καινοτόμα και διαφοροποιημένα προϊόντα».

You might also like