ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.: Διανομή ζωοτροφών στους πυρόπληκτους κτηνοτρόφους του Δήμου Αν. Μάνης

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Λακωνίας εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία, πραγματοποιήθηκε διανομή ζωοτροφών σε πυρόπληκτους κτηνοτρόφους της Ανατολικής Μάνης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση λοιπόν:

«Η μεγάλη φωτιά του Αυγούστου στη Μάνη άλλαξε τις ζωές χιλιάδων συμπολιτών μας, αγροτών, κτηνοτρόφων, μελισσοκόμων και των οικογενειών τους. Οι συνέπειες στο περιβάλλον, στην παραγωγή, την οικονομία και την κοινωνία της περιοχής θα είναι πολύχρονες. Οι πολίτες έδειξαν και δείχνουν την αλληλεγγύη τους στους πυρόπληκτους. Η πολιτεία οφείλει να κάνει το χρέος της.

 

 

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία σε συνεργασία με την «Αλληλεγγύη για Όλους» και το Κοινωνικό Ιατρείο Αθήνας, τις Οργανώσεις Μελών του νομού, τον βουλευτή Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Σταύρο Αραχωβίτη και μέλη του κόμματος, προχώρησαν την Παρασκευή, 10/9, στο Γύθειο, σε διανομή ζωοτροφών στους πυρόπληκτους κτηνοτρόφους στην Ανατολική Μάνη.

 

 

Ευχαριστούμε από καρδιάς την «Αλληλεγγύη για Όλους» και το Κοινωνικό Ιατρείο Αθήνας, τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ που από την πρώτη στιγμή ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα αλληλεγγύης. Πολλά ευχαριστώ και στο προσωπικό της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Λακωνίας στο Γύθειο για την άριστη συνεργασία για την πραγματοποίηση της δράσης προς τους συμπολίτες μας στην Ανατολική Μάνη.

 

 

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Λακωνίας θα συνεχίσει τις δράσεις αλληλεγγύης επιδεικνύοντας το κοινωνικό του πρόσωπο όπως έκανε έως σήμερα».

You might also like