Ηράκλειο: Ασύλληπτος τραμπουκισμός ιδιοκτήτη κρεοπωλείου σε πελάτη (Video)

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο 16/10 σε κρεοπωλείο του Ηρακλείου με «πρωταγωνιστές» τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης και έναν πελάτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost.gr όλα συνέβησαν όταν το μεσημέρι, ένας 46χρονος άνδρας πήγε σε γνωστό κρεοπωλείο της πόλης προκειμένου να αγοράσει κρέας.

Αφού επέλεξε το κομμάτι που ήθελε πήγε στο ταμείο όπου, σύμφωνα με την καταγγελία, διαπίστωσε ότι η τιμή ήταν αρκετά αυξημένη από αυτήν που ανέγραφε το ταμπελάκι στην βιτρίνα.

Ο ίδιος έκανε τα παράπονά του στον 39χρονο ιδιοκτήτη, λέγοντας πως τελικά δεν θα το αγοράσει, φεύγοντας από το κατάστημα και πηγαίνοντας προς το αυτοκίνητό του. Ο 39χρονος εμφανώς οργισμένος ακολούθησε τον 46χρονο και του επιτέθηκε την ώρα που πήγε να μπει στο αυτοκίνητό του. Του έριξε γροθιές στο κεφάλι, ενώ έσπρωξε με βία την πόρτα του αυτοκινήτου και του «έπιασε» το πόδι με αποτέλεσμα ο 46χρονος να υποστεί κάταγμα, μπροστά στα μάτια του ανήλικου παιδιού του.

Προκαλώντας παράλληλα και αρκετές υλικές ζημιές στο αυτοκίνητο, μετά τον ξυλοδαρμό, έτρεξε πίσω προς το κατάστημα του, απειλώντας τον 46χρονο πελάτη ότι θα φέρει ενισχύσεις… Όταν βέβαια ο 46χρονος κάλεσε την αστυνομία ο 39χρονος ιδιοκτήτης έγινε «καπνός»… Ο παθών μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ενώ κατέθεσε μήνυση εναντίον του κρεοπώλη.

You might also like