Συνάντηση Εργασίας Λιβανού – Σκυλακάκη για τα ΣΔΙΤ του πρωτογενούς τομέα

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιος Λιβανός πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας στο υπουργείο Οικονομικών με τον Αναπληρωτή υπουργό αρμόδιο για την Δημοσιονομική Πολιτική και το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανασυγκρότησης, Θεόδωρο Σκυλακάκη.

Στην συνάντηση που συμμετείχε η διευθύντρια του Γραφείου του Αναπληρωτή υπουργού, Δέσποινα Καλλιούρη, ο Γενικός Γραμματέας Ενωσιακών Πόρων και Υποδομών, Δημήτρης Οδ. Παπαγιαννίδης και ο Οικονομικός Σύμβουλος του ΓΓΕΠΥ, Λουκάς Αναγνωστόπουλος.

Στην τεχνική σύσκεψη συζητήθηκε αποκλειστικά η υλοποίηση του Ολοκληρωμένου Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης και Μετριασμού των Επιπτώσεων από την Κλιματική Κρίση μέσω Συμπράξεων Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα και χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης, το Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης των επόμενων χρηματοδοτικών περιόδων και το Εθνικό ΠΔΕ.

Στόχος η ολοκλήρωση ενός βιώσιμου, ευφυούς, ασφαλούς, πλήρους και λειτουργικού Προγράμματος Υποδομών Αγροτικής Ανάπτυξης και μετριασμού των επιπτώσεων από την κλιματική αλλαγή, εντός των χρονικών περιορισμών του Ταμείο Ανάκαμψης και Ανασυγκρότησης, με άμεσης προτεραιότητας δημόσια έργα προς όφελος των Ελλήνων παραγωγών, καταναλωτών και πολιτών προς όφελος της Ελληνικής οικονομίας και των αγροτικών περιοχών.

You might also like