TÜV HELLAS (TÜV NORD): Διαδικτυακή συζήτηση για τo Food Sustainability και τις νέες τάσεις στα τρόφιμα

Το Food sustainability και οι νέες τάσεις στα τρόφιμα θα συζητηθούν στο πλαίσιο της ανοικτής διαδικτυακής συζήτησης με θέμα «Food Sustainability και νέες τάσεις στα τρόφιμα» που διοργανώνει την Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου στις 15:00 η TÜV HELLAS (TÜV NORD).

Κορυφαία στελέχη της αγοράς και επιχειρηματίες θα αναδείξουν τα νέα δεδομένα στο food sustainability, τις προκλήσεις που έφερε η πανδημία, τις τεχνολογικές εξελίξεις στον κλάδο, αλλά και τις νέες διατροφικές τάσεις που επηρεάζουν καταναλωτές και επιχειρήσεις. Παράλληλα, θα δώσουν απτά παραδείγματα επιχειρηματικών πρακτικών και σχεδίων που αντιμετωπίζουν τις νέες προκλήσεις, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Στη συζήτηση συμμετέχουν οι κ.κ.:

  • Βασιλική Καζάζη, Senior Vice President Southeast Europe TÜV NORD
  • Ιωάννης Μπαρράκος, Food Sustainability Product Manager, Lead Auditor TÜV HELLAS (TÜV NORD)
  • Νικόλαος Γδοντέλης, Επιστήμονας Τροφίμων, Ιδρυτής cibum.gr
  • Θωμάς Βασσάρας, Σύμβουλος Εξαγωγών Greekexports
  • Κωνσταντίνος Μωραΐτης, μέλος ΔΣ Condito ΑΕΒΕ

Η ανοικτή συζήτηση συνδιοργανώνεται από την TÜV HELLAS (TÜV NORD) και το CNN Greece και εντάσσεται στις δράσεις που πραγματοποιεί ο φορέας πιστοποίησης στην Ελλάδα, με σκοπό να αναδείξει τις νέες τάσεις και να δώσει στους συνεργάτες -αλλά και το ευρύ κοινό- τα εργαλεία και τη γνώση που απαιτούνται προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις νέες προκλήσεις.

Τη συζήτηση συντονίζει ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Πεφάνης, Director of Financial and Business Content του CNN Greece.

Για συμμετοχή στην ανοικτή συζήτηση ΕΔΩ

You might also like