Με μεγάλη επιτυχία και προσέλευση πραγματοποιήθηκε η διοργάνωση της Bovillage στην έκθεση FoodTech

Η προστιθέμενη αξία στο κρέας αποτέλεσε το κύριο θέμα συζήτησης στην παρουσίαση κοπής και εξευγενισμού κρέατος που διοργάνωσε η Bovillage σε συνεργασία με την ΙΣΕΚ Μπατσολάκης, τους Bovillage Ambassadors και τον βραβευμένο κρεοτέχνη και «Meilleur Ouvrier de France», Romain Leboeuf, στο πλαίσιο της έκθεσης FoodTech 2021 την Κυριακή 14/11.

Τη διοργάνωση παρουσίασαν η υπεύθυνη της Bovillage και συντονίστρια των δράσεων της Γαλλικής Διεπαγγελματικής Interbev, Ρομίνα Τζαρέλλα και ο Bovillage Ambassador και πρόεδρος της Λέσχης Ελλήνων Κρεοτεχνών, Γιάννης Χατζηγρηγορίου. Η Bovillage και η Γαλλική Διεπαγγελματική βρίσκονται εδώ και χρόνια στο πλευρό των Ελλήνων επαγγελματιών για την παροχή της τεχνογνωσίας μέσα από εξειδικευμένες δράσεις.

 

 

Αμφότεροι τόνισαν τη σημασία της τεχνογνωσίας του κρεοτέχνη που αναλαμβάνει να διαχειριστεί το κρέας, με στόχο το αρτιότερο αποτέλεσμα και την παροχή αξίας στο αρχικό προϊόν. Αναφέρθηκαν επισταμένα στη γαλλική κοπή, μία τεχνογνωσία, κληρονομιά και παρακαταθήκη για τους επαγγελματίες του κλάδου, που αποτελεί το βασικότερο άξονα και παράγοντα προς την κατεύθυνση της προστιθέμενης αξίας.

 

 

Κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον των 90 και πλέον επαγγελματιών για περισσότερες από 2 ώρες, από την πλευρά του, ο Romain Leboeuf, δήλωσε εντυπωσιασμένος από την ομάδα των Bovillage Ambassadors και τις δράσεις της Bovillage στην Ελλάδα. Ειδικότερα, αναφέρθηκε στην αφοσίωση και προσήλωση των Bovillage Ambassadors αλλά και στην αρμονική συνεργασία τους, στοιχεία που αποδεικνύουν τη δύναμη της ομάδας.

 

 

«Το επάγγελμα δεν γνωρίζει σύνορα!»

Με τη φράση: «Το επάγγελμα δεν γνωρίζει σύνορα!», αποχαιρέτισε τους Έλληνες συναδέλφους του ο Γάλλος Romain Leboeuf, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι οι δυνατοί δεσμοί των δυο χωρών στον τομέα του κρέατος, παραμένουν πολύ ισχυροί και με κοινό όραμα για το επάγγελμα του artisan boucher. «Ζήτω το artisanat!».

You might also like