ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ – MEAT COMPANY: Ένας νόστιμος απολογισμός!

Αν και το 2021 ήταν μια δύσκολη χρονιά για όλη την ανθρωπότητα, ωστόσο υπήρξαν και οι καλές στιγμές που αξίζει να θυμόμαστε.

Ακολουθεί ένας «νόστιμος» απολογισμός των βραβείων που απέσπασαν τα προϊόντα της εταιρείας Απόστολος Παπαδόπουλος – Meat Company σε εθνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς τη χρονιά που μας πέρασε, που κάνει περήφανη την ίδια, δίνοντας της αισιοδοξία για το μέλλον.

Great Taste Awards 2021

Διάκριση απέσπασαν ο παστουρμάς και η μπριζόλα χοιρινή με κόκκαλο καπνιστή της εταιρείας στην διοργάνωση των Great Taste Awards 2021. Ήταν η δεύτερη φορά που η εταιρεία συμμετείχε στην συγκεκριμένη διοργάνωση και έλαβε διακρίσεις, μετά τη διάκριση που απέσπασε ο θρακιώτικος καβουρμάς στην ίδια διοργάνωση το 2019.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση, ΕΔΩ

Specialist Awards 2021

Δύο ασημένια και ένα χάλκινο βραβείο απέσπασαν τα προϊόντα της εταιρείας στην διοργάνωση των Specialist Awards 2021. Πιο αναλυτικά:

  • Ασημένιο βραβείο στο προϊόν Γλώσσα βοδινή καπνιστή, στην κατηγορία «Νέο Προϊόν»
  • Ασημένιο βραβείο στο προϊόν Πέταλο λουκάνικο Ξάνθης, στην κατηγορία «Προϊόν Εντοπιότητας»
  • Χάλκινο βραβείο στο προϊόν Ψαρονέφρι καπνιστό, στην κατηγορία «Αλλαντικά»

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση, ΕΔΩ

Athens Fine Food Awards 2021

Ασημένιο βραβείο στην κατηγορία «Καλύτερο Νωπό Τρόφιμο» έλαβε ο θρακιώτικος καβουρμάς της εταιρείας, ενώ συγκεντρώνοντας υψηλή βαθμολογία είναι ένα από τα πέντε προϊόντα της διοργάνωσης που απέσπασε 3 αστέρια ποιότητας.

Περισσότερες πληροφορίες για τη διοργάνωση, ΕΔΩ

You might also like