ΣΕΕΜΕ: Νέο Διοικητικό Συμβούλιο και απονομή τιμητικών πλακετών

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Εξοπλισμού Μαζικής Εστίασης (ΣΕΕΜΕ), πραγματοποίησε με επιτυχία στις 15 Ιανουαρίου 2022 την Ετήσια Γενική Συνέλευση (Εκλογο-Απολογιστική), στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ξενοδοχείου Thessalikon Grand Hotel, στην Καρδίτσα.

Στην Ετήσια Γενική Συνέλευση έγινε ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός της περιόδου 1/1/2020 έως 31/12/2021, καθώς και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής

Παράλληλα, έγινε και η βράβευση με την απονομή τιμητικών πλακετών σε Μέλη, για την προσφορά τους στον κλάδο της Εστίασης

Τιμητικές πλακέτες απονεμήθηκαν στους:

– Ιωάννη Διακουμάκο της εταιρείας Ι. Διακουμάκος Ε.Π.Ε. για την πολύχρονη προσφορά του στον κλάδο εξοπλισμού μαζικής εστίασης. Την απονομή έκανε ο κ. Γκινίδης Αναστάσιος.

–  Χαραλαμπίδη Τάκη διευθυντή πωλήσεων της ΙΝΟΜΑΚ Α.Ε. για την πολύχρονη προσφορά του στον κλάδο εξοπλισμού μαζικής εστίασης. Την απονομή έκανε ο κ. Βαρανάκης Ανδρέας.

– «ARTEMIS» ΑΡΤΕΜΙΣ ΓΑΒΡΙΗΛΙΔΟΥ Ι.Κ.Ε. για την εξαγωγική της δραστηριότητα, που αφορά στη μελέτη, την κατασκευή και τον εξοπλισμό επαγγελματικών χώρων. Την απονομή έκανε ο κ. Κουρκούνας Ζήσης.

– Λίλα Καραποστόλη για την πολύτιμη προσφορά της και την άψογη συνεργασία με τον Σύνδεσμο. Την απονομή έκανε ο κ. Μωραΐτης Παναγιώτης.

Με την ολοκλήρωση των αρχαιρεσιών ο Σύνδεσμος πραγματοποίησε την κοπή της Βασιλόπιτας για το 2022.

 

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Το νεοεκλεγέν 9μελές Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε, στις 20 Ιανουαρίου 2022 στα γραφεία του Συνδέσμου, σε Σώμα ως εξής:

Πρόεδρος: Μωραΐτης Παναγιώτης

Αντιπρόεδρος: Αυγεράκης Λεωνίδας

Γενικός Γραμματέας: Τριανταφύλλου Βενέδικτος

Ταμίας: Βάγιας Ευστράτιος

Τακτικό Μέλος – Εκπρόσωπος Βορείου Ελλάδος: Τανταλίδης Ανδρέας

Τακτικό Μέλος: Καραφύλλης Γεώργιος

Τακτικό Μέλος: Ευθυμίου Στυλιανός

Αναπληρωματικά Μέλη

Γιαννοπουλάκης Αλέξης

Ραυτόπουλος Νικόλαος

You might also like