Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Σταύρος Πέρρος

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ατύχημα ο πρώην πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών (ΠΟΚΚ), Σταύρος Πέρρος.

Το τραγικό γεγονός σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής 30/1, στην παλαιά Εθνική Οδό Κορίνθου – Επιδαύρου στο ύψος της διασταύρωσης στα Ίσθμια Κορινθίας. Στο σημείο αυτό, είναι που έχασαν τη ζωή τους οι δύο επιβαίνοντες της μοτοσυκλέτας μετά από σύγκρουση με Ι.Χ. αυτοκίνητο. Ακαριαία η συνεπιβάτης και σύντροφός του, ενώ ο ίδιος εξέπνευσε τέσσερις ώρες αργότερα στο χειρουργείο του Νοσοκομείου Κορίνθου.

Ο Σταύρος Πέρρος διετέλεσε επί πολλά χρόνια πρόεδρος της ΠΟΚΚ, ενώ μετά την πρόσφατη Συνέλευση της Ομοσπονδίας τον περασμένο Οκτώβριο, παρέμεινε απλό μέλος του Δ.Σ. Ήταν ακόμα μέλος του Δ.Σ. του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά και του Δ.Σ. της ΓΣΕΒΕΕ.

Το MEAT PLACE εκφράζει τη βαθιά του θλίψη και τα θερμά του συλλυπητήρια, τόσο στην οικογένεια του, όσο και στους οικείους και συναδέλφους του.

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της Ομοσπονδίας

«Το Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών (ΠΟΚΚ) εκφράζει τη θλίψη και την βαθύτατη οδύνη του για την αδόκητη απώλεια του φίλου, συνάδελφου και συναγωνιστή, Σταύρου Πέρρου.

Διετέλεσε Πρόεδρος της Ομοσπονδίας μας επί πολλά χρόνια, Πρόεδρος του Συνδέσμου Κρεοπωλών Πειραιά και μέλος στο Δ.Σ. του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Πειραιά και της ΓΣΕΒΕΕ.

Άνθρωπος δραστήριος, δημιουργικός και με όραμα για τον κλάδο των Κρεοπωλών. Πάλεψε μαχητικά για τα δικαιώματα της Ομοσπονδίας, την οποία  υπηρέτησε με υποδειγματικό ήθος ως απλό μέλος και αργότερα ως Πρόεδρός της. Η προσφορά του αδιάλειπτη και πολυσχιδής.

Θα τον θυμόμαστε πάντα με σεβασμό και εκτίμηση.

Τα συλλυπητήριά μας στους οικείους του.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Καλό Παράδεισο».

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της Διεπαγγελματικής

«Το Δ.Σ. της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Κρέατος (ΕΔΟΚ), εκφράζει τη θλίψη και την βαθύτατη οδύνη του για την αδόκητη απώλεια του επαγγελματία και αγωνιστή του κλάδου του, Σταύρου Πέρρου.

Ο Σταύρος διετέλεσε επί τετραετία, αντιπρόσωπος της ΠΟΚΚ στην ΕΔΟΚ και μέλος του Δ/Σ της. Στο διάστημα που συμμετείχε, προσέφερε σημαντικά στην ίδρυση  αρχικά και στην  συνέχεια, στην συνεργασία για την βελτίωση όλου του τομέα του κρέατος, στο πλαίσιο του ρόλου της Διεπαγγελματικής.

Το Δ/Σ εκφράζει τα συλλυπητήριά του, στην ΠΟΚΚ και στους οικείους του».

You might also like