ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ: Δυναμική παρουσία στην 8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Με 13 επιχειρήσεις του αγροτοδιατροφικού τομέα στο περίπτερό της, η Περιφέρεια Αττικής συμμετέχει στην Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «8η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – Τhe Greek Fine Food Exhibition» που θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία από τις 18 έως και τις 20 Φεβρουαρίου 2022, στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας.

Με αφορμή την έκθεση όπου θα προβληθούν τα «αξιόλογα και εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα, της Αττικής γης» ο Περιφερειάρχης, Γιώργος Πατούλης επισημαίνει: «Με στοχευμένες δράσεις συμβάλλουμε στην προσπάθεια των παραγωγών προκειμένου να ενισχυθεί η προστιθέμενη αξία των αγροδιατροφικών προϊόντων». Επιπλέον καλεί τους επισκέπτες να επισκεφθούν το Περίπτερο της Περιφέρειας και να γευτούν από κοντά τις γεύσεις των προϊόντων που θα χρησιμοποιηθούν σε γαστρονομική εκδήλωση, το Σάββατο (2μμ – 4μμ). Σκοπός της εκδήλωσης είναι η προώθηση και η ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας των τοπικών προϊόντων ποιοτικών προϊόντων στους επισκέπτες της έκθεσης και στα μέσα μαζικής ενημέρωσης.

Η εκδήλωση θα παρουσιαστεί από την Λέσχη Αρχιμαγείρων Αττικής «Ακρόπολις». Θα συμμετέχουν οι διακεκριμένοι Chef’s: Κων/νος Μουζάκης (πρόεδρος), Παναγιώτης Τζίμας (Master European Baker 2021), ο πολυβραβευμένος Ιωάννης Μπρατσόλιας και ο Νίκος Πολίτης (Sommelier). Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο του συμφώνου συνεργασίας της Περιφέρειας Αττικής και της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής «Ακρόπολις».

Σημειώνεται τέλος, ότι η έκθεση θα λειτουργεί από 10 π.μ. – 8 μ.μ. με δωρεάν είσοδο, υπό την προϋπόθεση της ηλεκτρονικής προεγγραφής στην ιστοσελίδα https://expotrof.gr/ και μόνο σε εμβολιασμένους και νοσήσαντες από την Covid-19.

You might also like