ΣΕΕΜΕ: «Waste Management στην Εστίαση»

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η εκδήλωση συζήτησης, που διοργάνωσε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Εξοπλισμού Μαζικής Εστίασης (ΣΕΕΜΕ),  με θέμα «Waste Management στην Εστίαση», ένα μείζον ζήτημα, το οποίο θα απασχολήσει σοβαρά τον κλάδο της Εστίασης στο άμεσο μέλλον.

Η ομιλία, την οποία παρακολούθησε πλήθος κόσμου, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο διεξαγωγής της Έκθεσης HORECA το Σάββατο 12/2, στο Gastronomy Forum, με συντονιστές και συνδιοργανωτές όλων των παρουσιάσεων, τα μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδος.

Συντονίστρια και κεντρική παρουσιάστρια της ομιλίας ήταν η κ. Λίλα Καραποστόλη, ιδιοκτήτρια της εταιρίας «Μαθήματα Μαγειρικής» και restaurant consultant και ομιλητές οι κύριοι: Αλέξανδρος Θεοδωρίδης, Συνιδρυτής και Διαχειριστής του «ΜΠΟΡΟΥΜΕ», Νίκος Σαγρής, Ιδιοκτήτης καταστημάτων Εστίασης και Χρήστος Σοκόλης, Food Business consultant και επιχειρηματίας καταστημάτων εστίασης, οι οποίοι έδωσαν σημαντικές και στοχευμένες διευκρινίσεις και πληροφορίες πάνω στο σημαντικό αυτό ζήτημα.

 

You might also like