ΕΕΒΨ&L: Ετήσια Εκδήλωση και Απονομή Βραβείου Ψυχρής Εφοδιαστικής Αλυσίδας «ΘΩΜΑΣ ΜΑΚΙΟΣ»

Με μεγάλη επιτυχία και συγκινησιακή φόρτιση διεξάγει φέτος  η Ετήσια Εκδήλωση της Ελληνικής Ένωσης Βιομηχανιών Ψύχους και Logistics (ΕΕΒΨ&L), την Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022, στο Gazoo Events, με την παρουσία του Αναπληρωτή υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νικόλαου Παπαθανάση, να πραγματοποιεί την Απονομή του Βραβείου με την ονομασία «ΒΡΑΒΕΙΟ ΨΥΧΡΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΚΙΟΣ», στον κ. Χρήστο Κατσακίδη και την ολοκλήρωση του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού έργου: «ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΗΣ ΨΥΧΡΗΣ ΕΦΟΔΙΑΣΤΙΚΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ», σε 1.147 εργαζομένους, σε 13 Περιφέρειες σε όλη την Ελλάδα.

Στην εκδήλωση ο κ. Παπαθανάσης, αναφέρθηκε στην σημαντικότητα του κλάδου της Εφοδιαστικής, στις ενέργειες που γίνονται από την κυβέρνηση για την ανάπτυξη του κλάδου μέσα από τον νέο Αναπτυξιακό Νόμο και το ταμείο ανάκαμψης, επισημαίνοντας ότι το κράτος οφείλει να είναι δίπλα σε έναν  από τους πιο δυνατούς κλάδους της Ελληνικής  οικονομίας.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση περισσότερες από 90 επιχειρήσεις, 10 φορείς του βιομηχανικού κλάδου και της εφοδιαστικής, καθώς και εκπρόσωποι από την Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας και του ευρύτερου δημόσιου τομέα. Την εκδήλωση υποστήριξαν ως Χρυσός Χορηγός οι εταιρείες EPSILON SINGULAR LOGIC – EVERYTIME ESTATES, Άργυρος χορηγός η εταιρεία IRM (Insurable Risk Management) και υποστηρικτές οι εταιρείες JUNGHEINRICH HELLAS – TRUCK & CARGO INSURANSE & ENSEN

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης παρουσιάστηκε και το διεθνές συνέδριο που θα διεξαχθεί στις 20-22 Μαΐου 2022 στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace με συν-διοργανωτές την Global Cold Chain Alliance (GCCA) και τον αντίστοιχο Ευρωπαϊκού φορέα.

You might also like