Διαγωνισμός των περιοδικών MEAT PLACE & GRILL MAGAZINE σε συνεργασία με τη Messe Frankfurt Ελλάδος

Το μεγαλύτερο περιοδικό του κλάδου της βιομηχανίας του κρέατος στην Ελλάδα «Meat Place» σε συνεργασία με τη Messe Frankfurt Ελλάδος δίνει τη δυνατότητα σε δύο τυχερούς να επισκεφθούν τη μεγαλύτερη Διεθνή εμπορική έκθεση για τη βιομηχανία του κρέατος IFFA 2022, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 14 έως τις 19 Μαΐου 2022 στο διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Φρανκφούρτης.

Κληρώνει δύο Δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια & Δωρεάν κάρτες εισόδου για την επίσκεψη από κοντά της IFFA 2022, η οποία αποτελεί τη μεγαλύτερη και σημαντικότερη εμπορική έκθεση του κλάδου Τεχνολογίας Επεξεργασίας Κρέατος & Εναλλακτικών Πρωτεϊνών. Κορυφαίοι επαγγελματίες του κλάδου, αλλά και νέες επιχειρήσεις θα συναντηθούν, για 6 ημέρες τον προσεχή Μάιο, προκειμένου να παρουσιάσουν νέα προϊόντα και λύσεις.

Δύο υπερτυχεροί επαγγελματίες θα κερδίσουν από ένα Δωρεάν αεροπορικό εισιτήριο (economy class) για Φρανκφούρτη με επιστροφή & Δωρεάν κάρτες εισόδου για όλες τις ημέρες για να επισκεφθούν από κοντά την έκθεση!

Λάβετε μέρος στον ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ.

[Μπείτε στην ιστοσελίδα κάνοντας κλικ εδώ, διαβάστε τις πληροφορίες για την IFFA, και αφού συμπληρώσετε τα στοιχεία σας απαντήστε σε 3 απλές ερωτήσεις και μπείτε στην κλήρωση για 2 αεροπορικά εισιτήρια για Φρανκφούρτη με επιστροφή & κάρτες εισόδου, για να επισκεφθείτε από κοντά την IFFA!]

You might also like